Centrum Światła Sp. z o.o. Sp. K
Tartakowa 15/21, 42-202 Częstochowa, Polska
4,8
DomenoLED-KWADRAT-413-DOM413

DomenoLED KWADRAT 413 Süllyesztett mennyezeti lámpa 88W/LED 7040LM

DomenoLED-GWIAZDKA-416-DOM416

DomenoLED GWIAZDKA 416 Süllyesztett mennyezeti lámpa 60W/LED 4800LM

DomenoLED CHMURKA 415 Süllyesztett mennyezeti lámpa 58W/LED 4640 LM
Az: DomenoLED | SKU#: 415
Osprzęt dodatkowyTávirányító
UwagiErre a termékre a kedvezménytáblázat szerint kedvezményt kap.
50 686 Ft
DostępnośćElérhetőség: 43 db
WysyłkaSzállítási idő: 48h
SprzedaneEddig eladva: 1 db

INGYENES SZÁLLÍTÁS

99 000 Ft feletti megrendelések esetén.

100% BIZTONSÁGOS SZÁLLÍTÁS

Vagy a pénz visszafizetése garantált.

SZAKMAI TÁMOGATÁS

Csevegjen velünk.

Gyerekszobai lámpa

A burkolat a legfiatalabb felhasználók számára készült. A lámpa érdekes színei, formái és motívuma biztosan sok örömöt fognak okozni a legkisebb felhasználóknak.

Beltéri használatra szánt termék

A termék kizárólag beltéri használatra készült, és nem ajánlott a kültéri használat. Bár a termék anyagai beltéri környezetben jól teljesítenek, kültéri használatra nem elegendőek.

bulb

Beépített LED fényforrás

Az egységben beépített LED modul található. Ez a megoldás lehetővé teszi a tökéletes fényhatás elérését alacsony elektromos energiafogyasztás mellett. Azok a lámpák, amelyek beépített LED modullal rendelkeznek, általában szimmetrikusan terjesztik a fényt. A legalább 50 000 órás élettartamú LED modulnak köszönhetően sok éven keresztül elfelejtheted az izzók cseréjének szükségességét.

Nem cserélhető fényforrás

Az egységben lévő fényforrás általában a termék hibájaként van kezelve (a termék meghibásodása és garancia után megsemmisítése után). Azonban gyakran csak a beépített LED modul lehetővé teszi olyan világítási hatások elérését, amelyeket soha nem érhetnél el hagyományos, cserélhető izzókkal. Ezek az effektek a kívánt fény mennyiségével vannak kapcsolatban (a LED modulok általában sokkal erősebbek, miközben kevesebb energiát fogyasztanak, mint a hagyományos LED izzók). A beépített fényforrásnak köszönhetően a lámpa kagylója is jobban megvilágítja a teret (ha fehér, nincsenek rajta fekete árnyékok, mint a hagyományos LED izzók használatakor). A nem cserélhető fényforrással rendelkező lámpa nagyobb tartóssággal is rendelkezik.

A termék a gyártó raktárában található

A termék állapota, a gyártó raktárában elérhető mennyiséget mutatja. A raktárkészletet rendszeresen frissítjük. Ez garantálja, hogy a megrendelés leadásakor a termék 100%-ban elérhető lesz a megadott időpontban.

További információ
Szállítás karácsony előtt Igen
Gyártó DomenoLED
Lámpa vezetéknevek CHMURKA
Gyártói index 415
Termék típusa Lapos mennyezeti lámpák
Stílus Gyermek
Cél Befelé
EAN 5903678823054
fényforrás teljesítménye 58W
Színárnyalatok Árnyalatú rózsaszín
Termék színe Rózsaszín
Termék anyag Alumínium
Színhőmérséklet Állítható
Nyél LED
Teljesítmény 58W/LED
Fényforrás A beépített LED-forrás mellékelve
Cserélhető a fényforrás? Nem
Fényáram (lm) 4640 LM
Bemeneti feszültség 230V
Magasság [cm] 6,5
Szélesség [cm] 33
Hossz [cm] 53
Write Your Own Review
Csak regisztrált felhasználók adhatnak le véleményt. Kérem jelentkezzen be, vagy regisztráljon

Miért biztonságos a szállítás?

A termék sajátosságaira való tekintettel a megrendelések csak és kizárólag a UPS, GLS és DPD futárszolgálatok közbenjárásával kerülnek lebonyolításra. Nagyon nagy hangsúlyt fektetünk az általunk kiküldött termékek megfelelő csomagolására. Mindegyik üvegalkatrész külön buborékfóliával van levédve. A lámpa elemeit úgy helyezzük be a dobozba, hogy ne érjenek egymáshoz. Az üres teret kitöltővel töltjük fel.

A piacon nem megszokott módon mi biztonságos szállítást vagy pénzvisszafizetést garantálunk. Tudjuk, hogy nem mindig van lehetőséged ellenőrizni a csomagot a futár jelenlétében, ezért az esetleges mechanikus sérülések bejelentésére 3 napod van a csomag átvételétől számítva. Ha bármelyik alaktrész sérült, regisztráld a reklamációt itt, mi pedig újraküldjük a hibátlan alaktrészt vagy kicseréljük a terméket egy újra.

Szállítási költségek

DPD futár Rendeljen akár 99 000 Ft-ig Rendeljen meg több mint 99 000 Ft-ot
Átutalás / Hitelkártya / Paypal 2700 Ft 0 Ft

A megvásárolt termékek számától függetlennül a szállításért csak egyszer fizet. A kosár megnyitása és az irányítószám megadása után megtekintheti a szállítási költséget.

Visszaküldés és csere

A cégünknél megvásárolt terméket a csomag kézbesítésétől számított 14 naptári napon belül visszaküldheti vagy kicserélheti. Ha szeretné a megvásárolt terméket visszaküldeni vagy kicserélni, kérjük, itt regisztrálja visszaküldési kérelmét. Miután alkalmazottunk jóváhagyja a visszaküldést, elküldjük a szükséges dokumentumokat, melyeket a csomaghoz kell mellékelni. A csomagot DPD vagy UPS futár veszi át. A kézbesítés előestéjén a futárnak fel kell vennie a kapcsolatot.

Az összeget 7 munkanapon belül térítjük vissza arra a számlára, amelyről a fizetés megtörtént. A visszaküldött vagy kicserélt termék nem viselheti használat jeleit és alkalmasnak kell lennie az ismételt értékesítésre. Kérjük, helyezze a visszaküldési formanyomtatványt a csomagba és a terméket az eredeti csomagolásban küldje vissza.

Reklamáció

Az általunk kínált termékek gyártói garanciával vannak ellátva. Ha szeretne reklamációt benyújtani, itt teheti meg. Nem reklamálható olyan termék, mely a nem rendeltetésszerű használatból vagy beszerelésből eredő mechanikus sérüléssel rendelkezik, hajlított üveg esetén nem reklamálhatók a levegőbuborékok, melyek az üveg gyártási folyamata során jönnek létre, valamint a fa lámpák színárnyalatainak eltérése, mely a fa korával áll szoros összefüggésben.

CHMURKA 415 DomenoLED a gyártó hivatalos forgalmazójától. Nagy kedvezmények.