Nem kell csak szavainkban bíznia. 👋 Nézze meg, mit mondanak rólunk a Google-nál a kedves ügyfeleink! 🌟 A véleménye és értékelése nagyon fontos számunkra. 💬💜

Centrum Światła Handel i Projektowanie Kft.

Tartakowa 15/21, 42-202 Częstochowa, Lengyelország

4,8

Még a legigényesebb ügyfeleknek is eladunk 😊🌟.

Ellenőrizze értékeléseinket az eBay-en - kiválóak! 🏆💬 Büszkék vagyunk arra, hogy minőségünk és ügyfélszolgálatunk a legmagasabb szinten van. Termékeink a legmagasabb szabványoknak felelnek meg, és ügyfeleink elégedettsége a legfontosabb számunkra.

Endon-Drayton-YG-3502-ENDYG-3502

Endon DRAYTON YG-3502 Állólámpa 1x60W/E27 IP44

Endon-Halbury PIR-54554-END54554

Endon HALBURY PIR 54554 Fali lámpa 7W/LED 4200K 500LM IP44

Endon HALBURY PIR EL-40115 Fali lámpa 60W/E27 IP44
Az: Endon | SKU#: EL-40115
Osprzęt dodatkowyMozgásérzékelő
UwagiErre a termékre a kedvezménytáblázat szerint kedvezményt kap.
33 217 Ft
DostępnośćElérhetőség: termék ideiglenesen forgalomképtelen
Data dostawyKézbesítési dátum: Ismeretlen
WysyłkaSzállítási idő: forduljon a bolt személyzete, hogy erősítse meg a szállítási határidőt

INGYENES SZÁLLÍTÁS

99 000 Ft feletti megrendelések esetén.

100% BIZTONSÁGOS SZÁLLÍTÁS

Vagy a pénz visszafizetése garantált.

INGYENES VISSZAKÜLDÉS

minden rendelésre, értéktől függetlenül

Klasszikus stílusú lámpa

A lámpa klasszikus formái miatt kiválóan illeszkedik a klasszikus terekbe. Az időtlen design lehetővé teszi, hogy hosszú éveken keresztül élvezze a lámpát, anélkül, hogy cserélni kellene.

Kültéri használatra szánt termék

A lámpa időjárásállóság és időjárási viszonyoknak való ellenállás jellemzi. A lámpa tökéletesen megvilágítja a teraszt, kertet, erkélyt, ólajt, kocsifeljárót, sétányt vagy egyéb kültéri helyiséget.

Együttműködik az LED-del

A burkolat LED fényforrásokkal való együttműködése alacsony számlák garantálása. Az LED izzók használatával elérhető a kívánt fényáram rendkívül alacsony energiafogyasztás mellett. Az LED fényforrások sokkal ellenállóbbak az időjárási viszonyokkal szemben és hosszabb élettartammal rendelkeznek, mint a hagyományos fényforrások. A termék alatt található ajánlott LED fényforrások.

bulb

A termék nem tartalmaz fényforrást

Mivel a lámpa nem tartalmaz fényforrást, gyakorlatilag bármilyen izzót használhatsz, amely kompatibilis a lámpa foglalatával. Ez különösen fontos olyan lámpáknál, amelyek sötét helyeken fognak világítani, és erős fényáram szükséges.

Cserélhető fényforrás

A lámpa cserélhető fényforrással rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy ha meghibásodik, cserélheted azt újra anélkül, hogy meg kellene semmisítened a lámpát (még akkor is, ha a fényforrás egy beépített LED modul). Megfelelő hagyományos LED izzók a termék alatt találhatók. Ha a lámpa beépített LED modullal rendelkezik, azt ajánlott a gyártó által ajánlott fényforrással cserélni - a választásban szívesen segítünk.

IP44 védettségi osztály

IP44 védettségi osztályú kialakítás (por és más apró szilárd testek ellenállósága 4, víz ellenállósága 4 a 8 fokozatú skálán). A lámpa magasabb víz- és porállósági szinttel rendelkezik. Kiválóan alkalmazható fürdőszobákban. Amennyiben kültéri használatra is alkalmas (lásd: használati leírás rész), remekül funkcionálhat kerti lámpaként is.

A termék a gyártó raktárában található

A termék állapota, a gyártó raktárában elérhető mennyiséget mutatja. A raktárkészletet rendszeresen frissítjük. Ez garantálja, hogy a megrendelés leadásakor a termék 100%-ban elérhető lesz a megadott időpontban.

További információ
Gyártó Endon
Lámpa vezetéknevek Halbury PIR
Gyártói index EL-40115
Termék típusa Fali lámpák
Stílus Klasszikus
Cél Külső
EAN 5016087039777
Energiahatékonysági osztály G
fényforrás teljesítménye 60W
Működik a LED-del Igen
Színárnyalatok Fekete árnyalatai
Termék színe Matt fekete
Termék anyag PC
A fényforrások száma 1
Nyél E27
Teljesítmény 60W/E27
Fényforrás Nem tartalmaz
Cserélhető a fényforrás? Így
Bemeneti feszültség 220-240V
Szorító osztály IP44
Magasság [cm] 36,55
Szélesség [cm] 18
Hossz [cm] 10
Write Your Own Review
Csak regisztrált felhasználók adhatnak le véleményt. Kérem jelentkezzen be, vagy regisztráljon

Miért biztonságos a szállítás?

A termék sajátosságaira való tekintettel a megrendelések csak és kizárólag a UPS, GLS és DPD futárszolgálatok közbenjárásával kerülnek lebonyolításra. Nagyon nagy hangsúlyt fektetünk az általunk kiküldött termékek megfelelő csomagolására. Mindegyik üvegalkatrész külön buborékfóliával van levédve. A lámpa elemeit úgy helyezzük be a dobozba, hogy ne érjenek egymáshoz. Az üres teret kitöltővel töltjük fel.

A piacon nem megszokott módon mi biztonságos szállítást vagy pénzvisszafizetést garantálunk. Tudjuk, hogy nem mindig van lehetőséged ellenőrizni a csomagot a futár jelenlétében, ezért az esetleges mechanikus sérülések bejelentésére 3 napod van a csomag átvételétől számítva. Ha bármelyik alaktrész sérült, regisztráld a reklamációt itt, mi pedig újraküldjük a hibátlan alaktrészt vagy kicseréljük a terméket egy újra.

Szállítási költségek

DPD futár Rendeljen akár 99 000 Ft-ig Rendeljen meg több mint 99 000 Ft-ot
Átutalás / Hitelkártya / Paypal 2700 Ft 0 Ft

A megvásárolt termékek számától függetlennül a szállításért csak egyszer fizet. A kosár megnyitása és az irányítószám megadása után megtekintheti a szállítási költséget.

Visszaküldés és csere

A cégünknél megvásárolt terméket a csomag kézbesítésétől számított 14 naptári napon belül visszaküldheti vagy kicserélheti. Ha szeretné a megvásárolt terméket visszaküldeni vagy kicserélni, kérjük, itt regisztrálja visszaküldési kérelmét. Miután alkalmazottunk jóváhagyja a visszaküldést, elküldjük a szükséges dokumentumokat, melyeket a csomaghoz kell mellékelni. A csomagot DPD vagy UPS futár veszi át. A kézbesítés előestéjén a futárnak fel kell vennie a kapcsolatot.

Az összeget 7 munkanapon belül térítjük vissza arra a számlára, amelyről a fizetés megtörtént. A visszaküldött vagy kicserélt termék nem viselheti használat jeleit és alkalmasnak kell lennie az ismételt értékesítésre. Kérjük, helyezze a visszaküldési formanyomtatványt a csomagba és a terméket az eredeti csomagolásban küldje vissza.

Reklamáció

Az általunk kínált termékek gyártói garanciával vannak ellátva. Ha szeretne reklamációt benyújtani, itt teheti meg. Nem reklamálható olyan termék, mely a nem rendeltetésszerű használatból vagy beszerelésből eredő mechanikus sérüléssel rendelkezik, hajlított üveg esetén nem reklamálhatók a levegőbuborékok, melyek az üveg gyártási folyamata során jönnek létre, valamint a fa lámpák színárnyalatainak eltérése, mely a fa korával áll szoros összefüggésben.

Halbury PIR EL-40115 Endon a gyártó hivatalos forgalmazójától. Nagy kedvezmények.