Centrum Światła Sp. z o.o. Sp. K
Tartakowa 15/21, 42-202 Częstochowa, Polska
4,8
Nowodvorski-PATRAS LED-9115-TLX9115

Nowodvorski PATRAS 9115 falikar 1x4W/LED 255LM 3000K

Nowodvorski-PICCO LED M-9105-TLX9105

Nowodvorski PICCO 9105 süllyesztett lámpatest 1x1W/LED 52LM 3000K

Nowodvorski PICCO 9104 süllyesztett lámpatest 1x3W/LED 130LM 3000K
Az: Nowodvorski | SKU#: 9104
UwagiErre a termékre az akciós táblázat szerint kedvezményt kap
20 505 Ft
DostępnośćElérhetőség: 446 db
WysyłkaSzállítási idő: 1-3 munkanapon belül
SprzedaneEddig eladva: 1 db

INGYENES SZÁLLÍTÁS

99 000 Ft feletti megrendelések esetén.

100% BIZTONSÁGOS SZÁLLÍTÁS

Vagy a pénz visszafizetése garantált.

SZAKMAI TÁMOGATÁS

Csevegjen velünk.

Modern stílusú lámpatest

A lámpatest tökéletes a modern és a modern terekben. A lámpa alakja hangsúlyozni fogja az egyes terek egyedi jellegét. A lámpa fantasztikusan keveredik más modern kiegészítőkkel.

A terméket külső használatra szánják.

A lámpát a tartósság és a légköri jelenségekkel szembeni ellenállás jellemzi. A lámpa tökéletesen megvilágítja terasz, kert, erkély, menedék, behajtás, útvonal vagy bármely egyéb helyiség kívülről.

LED forrásokkal működik

A lámpatest és a LED források együttműködése garantálja az alacsony számlákat. A lámpatestben lévő LED-izzók használatának köszönhetően nagyon alacsony áramfogyasztással megkapjuk a szükséges fényáramot. A LED fényforrások is sokkal ellenállóbbak az időjárási viszonyokkal szemben, mint a hagyományos fényforrások. A termék alatt megtalálja a lámpatest ajánlott LED-es fényforrásait.

Lámpatest 3000K fény színe

A fény színét Kelvinben mérik. Minél magasabb a színhőmérséklet, annál kékebb a fény. Az alábbi színskála a különböző fényszíneket mutatja, amelyek jelzik a lámpatest fényének színét.

bulb

Beépített LED fényforrás tartozik hozzá

A lámpatest beépített LED modullal rendelkezik. Ez a megoldás lehetővé teszi a tökéletes fényhatás elérését alacsony áramfogyasztással. A LED-modulnak köszönhetően sok éven át megfeledkezik az izzók cseréjének szükségességéről a házban.

Nem cserélhető fényforrás

A lámpatest nem cserélhető fényforrását gyakran termékhibaként kezelik (sérülés és garancia után a termék ártalmatlanítható). Azonban gyakran csak a lámpatestbe integrált LED-modul teszi lehetővé olyan fényhatások elérését, amelyeket soha nem érnénk el egy hagyományos, cserélhető izzóval. Ezek a hatások a kívánt fény mennyiségéhez kapcsolódnak (a LED-modulok általában sokkal erősebbek, miközben kevés energiát fogyasztanak, mint a hagyományos LED-izzók). A LED-modul a lámpaernyőt is egyenletesebben világítja meg (ha ez fehér, akkor nincsenek rajta fekete árnyékok, mint egy közönséges LED-izzó használatakor). A nem cserélhető fényforrással rendelkező lámpát szintén sokkal hosszabb tartósság jellemzi.

IP67 védelmi osztály

IP67 védelmi osztályú lámpatest (ellenáll a pornak és egyéb kis szilárd anyagoknak 6, a 7 víznek 8 fokos skálán). A lámpát magas fokú por- és vízvédelem jellemzi. Az IP67 védelmi osztályú lámpatesteket kültéri használatra szánják. Magas vízállóságuk rövid távú működést tesz lehetővé víz alatt.

A termék a gyártó raktárában van

A termék bemutatott állapota a gyártó raktárában rendelkezésre álló mennyiség. Az állomány állapota rendszeresen frissítik. Ez garancia arra, hogy a megrendelés leadásakor a termék 100% -ban elérhető lesz az általunk megadott napon.

További információ
Gyártó Nowodvorski
Lámpa vezetéknevek PICCO LED L
Gyártói index 9104
Termék típusa Emelet lámpák
Stílus Modern
Cél Külső
EAN 5903139910491
fényforrás teljesítménye 1W
Védelmi osztály I
Energiaosztály G
Működik a LED-del Igen
Termék színe Fekete, Ezüst
Termék anyag Alumínium
Színhőmérséklet Meleg fehér 3000K
Színhőmérséklet (K) 3000K
A fényforrások száma 1
Nyél LED
Teljesítmény 1x1W/LED
Tartósság (óra) 10000
Fényforrás A beépített LED-forrás mellékelve
Cserélhető a fényforrás? Nem
Fényáram (lm) 130lm
Bemeneti feszültség 230V
Szorító osztály IP67
Magasság [cm] 9.5
Szélesség [cm] 7.5
Write Your Own Review
Csak regisztrált felhasználók adhatnak le véleményt. Kérem jelentkezzen be, vagy regisztráljon

Miért biztonságos a szállítás?

A termék sajátosságaira való tekintettel a megrendelések csak és kizárólag a UPS, GLS és DPD futárszolgálatok közbenjárásával kerülnek lebonyolításra. Nagyon nagy hangsúlyt fektetünk az általunk kiküldött termékek megfelelő csomagolására. Mindegyik üvegalkatrész külön buborékfóliával van levédve. A lámpa elemeit úgy helyezzük be a dobozba, hogy ne érjenek egymáshoz. Az üres teret kitöltővel töltjük fel.

A piacon nem megszokott módon mi biztonságos szállítást vagy pénzvisszafizetést garantálunk. Tudjuk, hogy nem mindig van lehetőséged ellenőrizni a csomagot a futár jelenlétében, ezért az esetleges mechanikus sérülések bejelentésére 3 napod van a csomag átvételétől számítva. Ha bármelyik alaktrész sérült, regisztráld a reklamációt itt, mi pedig újraküldjük a hibátlan alaktrészt vagy kicseréljük a terméket egy újra.

Szállítási költségek

UPS vagy DPD futár Rendeljen akár 99 000 Ft-ig Rendeljen meg több mint 99 000 Ft-ot
Átutalás / Hitelkártya / Paypal 2700 Ft 0 Ft

A megvásárolt termékek számától függetlennül a szállításért csak egyszer fizet. A kosár megnyitása és az irányítószám megadása után megtekintheti a szállítási költséget.

Visszaküldés és csere

A cégünknél megvásárolt terméket a csomag kézbesítésétől számított 14 naptári napon belül visszaküldheti vagy kicserélheti. Ha szeretné a megvásárolt terméket visszaküldeni vagy kicserélni, kérjük, itt regisztrálja visszaküldési kérelmét. Miután alkalmazottunk jóváhagyja a visszaküldést, elküldjük a szükséges dokumentumokat, melyeket a csomaghoz kell mellékelni. A csomagot DPD vagy UPS futár veszi át. A kézbesítés előestéjén a futárnak fel kell vennie a kapcsolatot.

Az összeget 7 munkanapon belül térítjük vissza arra a számlára, amelyről a fizetés megtörtént. A visszaküldött vagy kicserélt termék nem viselheti használat jeleit és alkalmasnak kell lennie az ismételt értékesítésre. Kérjük, helyezze a visszaküldési formanyomtatványt a csomagba és a terméket az eredeti csomagolásban küldje vissza.

Reklamáció

Az általunk kínált termékek gyártói garanciával vannak ellátva. Ha szeretne reklamációt benyújtani, itt teheti meg. Nem reklamálható olyan termék, mely a nem rendeltetésszerű használatból vagy beszerelésből eredő mechanikus sérüléssel rendelkezik, hajlított üveg esetén nem reklamálhatók a levegőbuborékok, melyek az üveg gyártási folyamata során jönnek létre, valamint a fa lámpák színárnyalatainak eltérése, mely a fa korával áll szoros összefüggésben.

PICCO LED L 9104 Nowodvorski a gyártó hivatalos forgalmazójától. Nagy kedvezmények.