Nem kell csak szavainkban bíznia. 👋 Nézze meg, mit mondanak rólunk a Google-nál a kedves ügyfeleink! 🌟 A véleménye és értékelése nagyon fontos számunkra. 💬💜

Centrum Światła Handel i Projektowanie Kft.

Tartakowa 15/21, 42-202 Częstochowa, Lengyelország

4,8

Még a legigényesebb ügyfeleknek is eladunk 😊🌟.

Ellenőrizze értékeléseinket az eBay-en - kiválóak! 🏆💬 Büszkék vagyunk arra, hogy minőségünk és ügyfélszolgálatunk a legmagasabb szinten van. Termékeink a legmagasabb szabványoknak felelnek meg, és ügyfeleink elégedettsége a legfontosabb számunkra.

Valamilyen nagyobb csoporthoz vagy üzletlánchoz tartozik?

A HG-lamps és Lampak24 webáruházat a Centrum Światła Handel i Projektowanie Kft. vállalat működteti. Mi vagyunk az egyik legnagyobb világítási termékek forgalmazója Európában. Több mint 50 világszerte elismert és leginkább kívánt világításgyártóval együttműködünk az egész világon. Online üzleteink különböző márkanevek alatt működnek az Európai Unió teljes területén, különösen Lengyelországban, Magyarországon, Németországban, Csehországban, Bulgáriában, Belgiumban, Luxemburgban, Hollandiában, Svédországban, Szlovákiában, Horvátországban, Litvániában, Franciaországban és Romániában. Nemzetközi ügyfelek kiszolgálásával nemzetközi tapasztalatot szerezünk, amit sikeresen felhasználunk szolgáltatásaink fejlesztéséhez.

Kategóriák: Céginformációk