Nem kell csak szavainkban bíznia. 👋 Nézze meg, mit mondanak rólunk a Google-nál a kedves ügyfeleink! 🌟 A véleménye és értékelése nagyon fontos számunkra. 💬💜

Centrum Światła Handel i Projektowanie Kft.

Tartakowa 15/21, 42-202 Częstochowa, Lengyelország

4,8

Még a legigényesebb ügyfeleknek is eladunk 😊🌟.

Ellenőrizze értékeléseinket az eBay-en - kiválóak! 🏆💬 Büszkék vagyunk arra, hogy minőségünk és ügyfélszolgálatunk a legmagasabb szinten van. Termékeink a legmagasabb szabványoknak felelnek meg, és ügyfeleink elégedettsége a legfontosabb számunkra.

Külföldre is szállítanak?

Igen, cégünk szinte minden Európai Unió országban működtet webáruházakat, ami nemzetközi kereskedelmi vállalatává tesz minket. Célunk, hogy ügyfeleink számára hozzáférést biztosítsunk termékeinkhez lakóhelyüktől függetlenül, ezért versenyképes áron kínálunk nemzetközi szállítási lehetőségeket.

Szállítási költségek:

A szállítási költség a vásárlói kosárban számolódik ki a szállítási ország kiválasztása és irányítószám megadása után. Ez lehetővé teszi, hogy pontosan ellenőrizze, mennyibe kerül a szállítás a lakóhelyére a rendelés véglegesítése előtt. Az alacsony szállítási díjak fenntartása érdekében törekszünk, hogy a vásárlások minél hozzáférhetőbbek és vonzóbbak legyenek.

Gyors és megbízható szállítás:

Célunk a gyors és megbízható szállítás biztosítása, függetlenül attól, hol tartózkodik. Együttműködünk elismert futárcégekkel és logisztikai szolgáltatókkal, hogy garantáljuk, a rendelése a lehető legrövidebb időn belül és kiváló állapotban érkezzen meg Önhöz.

Ügyfélszolgálat:

Büszkék vagyunk ügyfélszolgálatunkra, és mindig készen állunk arra, hogy válaszoljunk kérdéseire és segítsünk minden lehetséges módon. Ha bármilyen kétsége merül fel a nemzetközi szállítással, a szállítási költségekkel vagy egyéb kérdésekkel kapcsolatban, kérjük, lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálati csapatunkkal, örömmel segítünk.

Nemzetközi szállításunknak köszönhetően élvezheti termékeinket, függetlenül tartózkodási helyétől. Nagyra értékeljük bizalmát és büszkék vagyunk arra, hogy termékeinket széles körben szállíthatjuk, hogy megfeleljünk az elvárásainak.

Kategóriák: Kiszállítás és szállítás