Nem kell csak szavainkban bíznia. 👋 Nézze meg, mit mondanak rólunk a Google-nál a kedves ügyfeleink! 🌟 A véleménye és értékelése nagyon fontos számunkra. 💬💜

Centrum Światła Handel i Projektowanie Kft.

Tartakowa 15/21, 42-202 Częstochowa, Lengyelország

4,8

Még a legigényesebb ügyfeleknek is eladunk 😊🌟.

Ellenőrizze értékeléseinket az eBay-en - kiválóak! 🏆💬 Büszkék vagyunk arra, hogy minőségünk és ügyfélszolgálatunk a legmagasabb szinten van. Termékeink a legmagasabb szabványoknak felelnek meg, és ügyfeleink elégedettsége a legfontosabb számunkra.

Mennyi az átfutási idő?

A rendelés teljesítési idejét minden termék esetében egyénileg határozzuk meg, mivel webáruházunkban több mint 70 ezer termék érhető el. Mi vagyunk az egyik legnagyobb világítási termékek forgalmazója Európában, ami azt jelenti, hogy a termékek különböző elérhetőségi forrásokból és helyszínekről származhatnak.

A rendelés teljesítési határidői több tényezőtől függenek:

  1. A termék elérhetősége: Néhány termék azonnal elérhető lehet, ami azt jelenti, hogy raktárunkban készleten van, és azonnal elküldhető. Fontos megjegyezni, hogy kínálatunkban közel 20 ezer terméknek a teljesítési ideje 24 és 72 óra között van, amely Európa egyik vezető rendelés teljesítési sebessége. Ezekre a termékekre a szállítás nagyon gyors.

  2. Egyedi gyártás: Néhány termék, különösen az egyedi paraméterekkel vagy konfigurációkkal rendelkezők, kifejezetten Önnek készülhetnek. Ebben az esetben a teljesítési idő néhány naptól akár hetekig is terjedhet.

  3. Szállítás és helyszín: A teljesítési idő attól is függhet, hogy a rendelés melyik helyről kerül kiszállításra, valamint a választott szállítási módtól. Különböző országok vagy régiók esetén a szállítási idő eltérhet.

  4. Raktári elérhetőség: Néhány termék állandó helyen lehet a raktárunkban, ami lerövidíti a teljesítési időt, míg mások csak időről időre érhetők el.

Mielőtt leadnád a rendelést, mindig érdemes figyelembe venni a teljesítési határidőt, amely minden termék mellett szerepel. Ez lehetővé teszi, hogy pontosan felmérd, mikor várhatod a szállítást. Érdemes konzultálni az ügyfélszolgálattal is, ha gyors szállításra vagy speciális kéréseid vannak a rendelés teljesítési idejével kapcsolatban. Így elkerülheted a félreértéseket, és teljes ellenőrzést szerezhetsz a vásárlási folyamat felett.

Kategóriák: Rendelés