Nem kell csak szavainkban bíznia. 👋 Nézze meg, mit mondanak rólunk a Google-nál a kedves ügyfeleink! 🌟 A véleménye és értékelése nagyon fontos számunkra. 💬💜

Centrum Światła Handel i Projektowanie Kft.

Tartakowa 15/21, 42-202 Częstochowa, Lengyelország

4,8

Még a legigényesebb ügyfeleknek is eladunk 😊🌟.

Ellenőrizze értékeléseinket az eBay-en - kiválóak! 🏆💬 Büszkék vagyunk arra, hogy minőségünk és ügyfélszolgálatunk a legmagasabb szinten van. Termékeink a legmagasabb szabványoknak felelnek meg, és ügyfeleink elégedettsége a legfontosabb számunkra.

SZÁLLÍTÁS MINDÖSSZE 999 FT-ÉRT

a legtöbb rendelés esetén 63 500 Ft felett.

A BIZTONSÁGOS SZÁLLÍTÁS GARANCIÁJA

vagy 100% -os pénzvisszafizetési garancia.

INGYENES VISSZAKÜLDÉS

Minden rendelésre, függetlenül az ártól.

Sínes rendszerek 2 fázisú SLV

Sínes rendszerek 2 fázisú SLV
Csökkenő sorrendbe

17 termékek

oldalanként
  1. -36% OFF 06.30-ig.
Csökkenő sorrendbe

17 termékek

oldalanként
A sínrendszerű 2 fázisú SLV kategóriában található termékek kiválóan alkalmasak a világítás kreatív és testreszabott megtervezésére. Ezek a rendszerek könnyen felhasználhatóak és sok lehetőséget nyújtanak a fényforrások elhelyezésében és irányításában. A sínrendszerek gyorsan és egyszerűen telepíthetőek, lehetővé téve a rugalmas és változtatható világítási megoldásokat. A sínrendszerű 2 fázisú SLV termékek kiválasztása során fontos figyelmet fordítani a rendszer méretére és teljesítményére. A megfelelő sínrendszert választva lehetőség nyílik a lámpatestek és kiegészítők könnyű szerelésére, ami hosszú távon megkönnyíti a karbantartást és a világítótestek cseréjét. A kategória termékei rendelkezésre álló fényforrásokkal és kiegészítőkkel különböző világítási stílusokat tesznek lehetővé. Lehetőség van például a spot-okkal vagy lámpatestekkel kiemelni egy adott területet, vagy dekoratív világítást kialakítani sáv vagy indirekt fényekkel. A sínrendszerű 2 fázisú SLV termékek széles skálája garantálja, hogy mindenki megtalálja a saját preferenciáinak és tervezési igényeinek megfelelő megoldást.