Centrum Światła Sp. z o.o. Sp. K
Tartakowa 15/21, 42-202 Częstochowa, Polska
4,8
Elstead Lighting ALTON ALTON-PL-S-PC Képlámpa 1x4,6W/LED 318LM
Az: Elstead Lighting | SKU#: ALTON-PL-S-PC
christmasA gyártó által teljesített sok szállítás miatt a termék teljesítési határideje 1-2 munkanappal meghosszabbodhat.
UwagiAE. Termék különleges áron. Nem vesz részt a további kedvezmények.
Lista ár 91 786 Ft Akciós ár 73 429 Ft
DostępnośćElérhetőség: 28 db
WysyłkaSzállítási idő: 48h

INGYENES SZÁLLÍTÁS

99 000 Ft feletti megrendelések esetén.

100% BIZTONSÁGOS SZÁLLÍTÁS

Vagy a pénz visszafizetése garantált.

SZAKMAI TÁMOGATÁS

Csevegjen velünk.

Klasszikus stílusú lámpa

A lámpa klasszikus formái miatt kiválóan illeszkedik a klasszikus terekbe. Az időtlen design lehetővé teszi, hogy hosszú éveken keresztül élvezze a lámpát, anélkül, hogy cserélni kellene.

Beltéri használatra szánt termék

A termék kizárólag beltéri használatra készült, és nem ajánlott a kültéri használat. Bár a termék anyagai beltéri környezetben jól teljesítenek, kültéri használatra nem elegendőek.

bulb

Beépített LED fényforrás

Az egységben beépített LED modul található. Ez a megoldás lehetővé teszi a tökéletes fényhatás elérését alacsony elektromos energiafogyasztás mellett. Azok a lámpák, amelyek beépített LED modullal rendelkeznek, általában szimmetrikusan terjesztik a fényt. A legalább 50 000 órás élettartamú LED modulnak köszönhetően sok éven keresztül elfelejtheted az izzók cseréjének szükségességét.

Nem cserélhető fényforrás

Az egységben lévő fényforrás általában a termék hibájaként van kezelve (a termék meghibásodása és garancia után megsemmisítése után). Azonban gyakran csak a beépített LED modul lehetővé teszi olyan világítási hatások elérését, amelyeket soha nem érhetnél el hagyományos, cserélhető izzókkal. Ezek az effektek a kívánt fény mennyiségével vannak kapcsolatban (a LED modulok általában sokkal erősebbek, miközben kevesebb energiát fogyasztanak, mint a hagyományos LED izzók). A beépített fényforrásnak köszönhetően a lámpa kagylója is jobban megvilágítja a teret (ha fehér, nincsenek rajta fekete árnyékok, mint a hagyományos LED izzók használatakor). A nem cserélhető fényforrással rendelkező lámpa nagyobb tartóssággal is rendelkezik.

A termék a gyártó raktárában található

A termék állapota, a gyártó raktárában elérhető mennyiséget mutatja. A raktárkészletet rendszeresen frissítjük. Ez garantálja, hogy a megrendelés leadásakor a termék 100%-ban elérhető lesz a megadott időpontban.

További információ
Szállítás karácsony előtt Igen
Karácsonyi üzenet A gyártó által teljesített sok szállítás miatt a termék teljesítési határideje 1-2 munkanappal meghosszabbodhat.
Gyártó Elstead Lighting
Lámpa vezetéknevek ALTON
Gyártói index ALTON-PL-S-PC
Termék típusa Fali lámpák képek megvilágításához
Stílus Klasszikus
Cél Befelé
EAN 5024005313113
fényforrás teljesítménye 4.6W
Színárnyalatok Ezüst árnyalatok
Termék színe Króm
Termék anyag Acél
A fényforrások száma 1
Nyél LED
Teljesítmény 1x4,6W/LED
Fényforrás A beépített LED-forrás mellékelve
Cserélhető a fényforrás? Nem
Fényáram (lm) 318LM
Bemeneti feszültség 230V
Magasság [cm] 16,1
Szélesség [cm] 38,8
Write Your Own Review
Csak regisztrált felhasználók adhatnak le véleményt. Kérem jelentkezzen be, vagy regisztráljon

Miért biztonságos a szállítás?

A termék sajátosságaira való tekintettel a megrendelések csak és kizárólag a UPS, GLS és DPD futárszolgálatok közbenjárásával kerülnek lebonyolításra. Nagyon nagy hangsúlyt fektetünk az általunk kiküldött termékek megfelelő csomagolására. Mindegyik üvegalkatrész külön buborékfóliával van levédve. A lámpa elemeit úgy helyezzük be a dobozba, hogy ne érjenek egymáshoz. Az üres teret kitöltővel töltjük fel.

A piacon nem megszokott módon mi biztonságos szállítást vagy pénzvisszafizetést garantálunk. Tudjuk, hogy nem mindig van lehetőséged ellenőrizni a csomagot a futár jelenlétében, ezért az esetleges mechanikus sérülések bejelentésére 3 napod van a csomag átvételétől számítva. Ha bármelyik alaktrész sérült, regisztráld a reklamációt itt, mi pedig újraküldjük a hibátlan alaktrészt vagy kicseréljük a terméket egy újra.

Szállítási költségek

DPD futár Rendeljen akár 99 000 Ft-ig Rendeljen meg több mint 99 000 Ft-ot
Átutalás / Hitelkártya / Paypal 2700 Ft 0 Ft

A megvásárolt termékek számától függetlennül a szállításért csak egyszer fizet. A kosár megnyitása és az irányítószám megadása után megtekintheti a szállítási költséget.

Visszaküldés és csere

A cégünknél megvásárolt terméket a csomag kézbesítésétől számított 14 naptári napon belül visszaküldheti vagy kicserélheti. Ha szeretné a megvásárolt terméket visszaküldeni vagy kicserélni, kérjük, itt regisztrálja visszaküldési kérelmét. Miután alkalmazottunk jóváhagyja a visszaküldést, elküldjük a szükséges dokumentumokat, melyeket a csomaghoz kell mellékelni. A csomagot DPD vagy UPS futár veszi át. A kézbesítés előestéjén a futárnak fel kell vennie a kapcsolatot.

Az összeget 7 munkanapon belül térítjük vissza arra a számlára, amelyről a fizetés megtörtént. A visszaküldött vagy kicserélt termék nem viselheti használat jeleit és alkalmasnak kell lennie az ismételt értékesítésre. Kérjük, helyezze a visszaküldési formanyomtatványt a csomagba és a terméket az eredeti csomagolásban küldje vissza.

Reklamáció

Az általunk kínált termékek gyártói garanciával vannak ellátva. Ha szeretne reklamációt benyújtani, itt teheti meg. Nem reklamálható olyan termék, mely a nem rendeltetésszerű használatból vagy beszerelésből eredő mechanikus sérüléssel rendelkezik, hajlított üveg esetén nem reklamálhatók a levegőbuborékok, melyek az üveg gyártási folyamata során jönnek létre, valamint a fa lámpák színárnyalatainak eltérése, mely a fa korával áll szoros összefüggésben.

ALTON ALTON-PL-S-PC Elstead Lighting a gyártó hivatalos forgalmazójától. Nagy kedvezmények.