Nasza firma aktywnie prowadzi sprzedaż na 2 różnych kontach w serwisie allegro.pl. Sprawdź jak każde konto oceniają nasi klienci:

 

a_sliwinska

centrumled

Globálisan is eladunk, még a legigényesebb ügyfelek számára is. Nézze meg minősítéseinket az ebay.de oldalon:

HG-lamps

Minősítéseink a Google-on

4.8
(490 vélemény)

Zsuzsanna Szilágyiegy hónapja

Korrekt tájékoztatást kaptam mindenről, a lámpák nagyon tetszenek. Teljesen elégedett vagyok a termékekkel és az ügyfélszolgálat munkájával egyaránt.

Gabor Turi3 hónapja

Nagyon megbízható cég. A megrendelt lámpa fényereje kevés volt a szobába, ezért visszaküldtem. A visszaküldés folyamata gördülékenyen volt, ők küldték a futár céget és a végén visszautalták a teljes vételárat.

Péter Nagy2 hónapja

Lassú kiszállítás. De ezenkívül minden rendben.

Péter Jáki8 hónapja

Korrekt cég, a megadott időben küldték a rendelt termékeket, Lengyelországból a DPD futárszolgálat 2 napon belül kihozta!

Katarzyna Lisiecka2 hete

(A Google általi fordítás) A Fényközpontban megrendeltem egy Alfa ólomüveg asztali lámpát. Nagyon le vagyok nyűgözve. Szebbnek tűnik, mint a fotón. Minden részletet finomítottak: lámpaernyőt, állványt, kábelt. Megérte várni. A lámpa alkatrészei nagyon tömören vannak csomagolva - szállítás közben nincs károsodás. Könnyen összeszerelhető. Nagyon ajánlom, hogy vásároljon a Centerben. (Eredeti) W Centrum Światła zamówiłam lampę stołową witraż Alfa. Jestem pod ogromnym wrażeniem. Wygląda piękniej niż na zdjęciu. Dopracowany każdy szczegół :klosz, statyw, przewód. Warto było poczekać. Części lampy zapakowane bardzo solidnie - nie ma mowy o uszkodzeniach w trakcie transportu. Łatwa w montażu. Polecam bardzo zakupy w Centrum.

jean petite3 hete

(A Google általi fordítás) A megrendelés nagyon korán, december 15-én érkezett meg, összehasonlítva a termékkel kapcsolatos információkkal (2021. január 5-15.). A lámpákon nem volt fedél, de az online panasz űrlap kitöltése után azonnal leszállították őket. (Eredeti) Objednávka dorazila velmi brzy 15.12., oproti dostupným informacim u výrobku (5-15.1.2021). U svetla chybely kryty, ovsem i ty byly po vyplneni online reklamacniho formuláře obratem dodany.

SMART izzók

EGLO Connect izzók

Alap felhasználó:: Az EGLO connect távirányítót az EGLO csatlakozó lámpákkal / lámpákkal együtt használja. Ez lehetővé teszi a fényerő, a szín és a hangulat beállítását. Ezek a funkciók praktikusak, könnyen kezelhetők és megfelelnek mindennapi igényeinek.

Haladó felhasználó:: Az alkalmazást használja, és kibővíti alkalmazási körét: Egyesítse a lakóterületeket csoportokba annak érdekében, hogy gyorsan és kényelmesen irányítsák a lámpákat és más eszközöket. Fokozza a film este élményét a megfelelő világítási forgatókönyv segítségével.

Teljesítmény felhasználói:: Az EGLO connect és a PLUG PLUS teljes potenciálját kihasználja. Távol az otthoni irányítástól a WLAN-ba való integráción keresztül, hangvezérléssel történő vezérlés az Amazon Echo és a Google Home segítségével, nappali és éjszakai funkció, beleértve az öntözés felismerését és még sok más - a fény jövője otthonában.

Lásd a termékeket

EGLO Access izzók

A fény befolyásolja életünket és tevékenységeinket. Például a fényes, semleges fehér fény koncentrációt igényel, míg a meleg, tompított fény kényelmet nyújt. Igényeitől vagy hangulatától függően az EGLO Access lámpát külön-külön beállíthatja. 

Lásd a termékeket

EGLO RGB-W Infrared izzók

Az EGLO színválaszték számos fényt és megvilágítót kínál Önnek, amelyek lehetővé teszik, hogy a megvilágítási hangulatot a mellékelt távirányítóval személyes igényeihez igazítsa. A tompítható, meleg fehér fény, a 16 különböző szín és a négy előre beállított program segítségével könnyedén adaptálhatja lakóterületét az adott alkalomhoz.

Lásd a termékeket

EGLO Day & Night izzók

Biztonság és kényelem kevés pénzért. Ennek a világítónak van nappali és éjszakai érzékelője, és sötétben, vagy fényben kapcsol ki. Az E27 aljzatnak köszönhetően a lámpa könnyen cserélhető a meglévő lámpákban. Átlagos villamosenergia-ára 0,16 EUR / KWh és átlagos fénytartam 8 óra / nap, a költségek évi 5 EUR-t tesznek ki.

Lásd a termékeket

EGLO step dimming izzók

A fényerőszabályzó technológia be van építve a lámpába. A lépcsőzetes fényszóróink meglévő kapcsolókkal tompíthatók - legyen az fal, kábel, ház vagy lábkapcsoló. 3 másodpercen belül történő be- és kikapcsolással 3 különböző fényerő érhető el: 100%, 50% és 25%.

Lásd a termékeket

Rács Lista

Csökkenő irány beállítása

30 Termék

Rács Lista

Csökkenő irány beállítása

30 Termék