Centrum Światła Sp. z o.o. Sp. K
Tartakowa 15/21, 42-202 Częstochowa, Polska
4,8

INGYENES SZÁLLÍTÁS 99 000 ft-tól

minden megrendelésre.

A BIZTONSÁGOS SZÁLLÍTÁS GARANCIÁJA

vagy 100% -os pénzvisszafizetési garancia.

AKTUÁLIS AJÁNLAT 24/7

Minden nap frissítjük készletünket.

SMART izzók

SMART izzók

EGLO Connect izzók

Alap felhasználó:: Az EGLO connect távirányítót az EGLO csatlakozó lámpákkal / lámpákkal együtt használja. Ez lehetővé teszi a fényerő, a szín és a hangulat beállítását. Ezek a funkciók praktikusak, könnyen kezelhetők és megfelelnek mindennapi igényeinek.

Haladó felhasználó:: Az alkalmazást használja, és kibővíti alkalmazási körét: Egyesítse a lakóterületeket csoportokba annak érdekében, hogy gyorsan és kényelmesen irányítsák a lámpákat és más eszközöket. Fokozza a film este élményét a megfelelő világítási forgatókönyv segítségével.

Teljesítmény felhasználói:: Az EGLO connect és a PLUG PLUS teljes potenciálját kihasználja. Távol az otthoni irányítástól a WLAN-ba való integráción keresztül, hangvezérléssel történő vezérlés az Amazon Echo és a Google Home segítségével, nappali és éjszakai funkció, beleértve az öntözés felismerését és még sok más - a fény jövője otthonában.

Lásd a termékeket

EGLO Access izzók

A fény befolyásolja életünket és tevékenységeinket. Például a fényes, semleges fehér fény koncentrációt igényel, míg a meleg, tompított fény kényelmet nyújt. Igényeitől vagy hangulatától függően az EGLO Access lámpát külön-külön beállíthatja. 

Lásd a termékeket

EGLO RGB-W Infrared izzók

Az EGLO színválaszték számos fényt és megvilágítót kínál Önnek, amelyek lehetővé teszik, hogy a megvilágítási hangulatot a mellékelt távirányítóval személyes igényeihez igazítsa. A tompítható, meleg fehér fény, a 16 különböző szín és a négy előre beállított program segítségével könnyedén adaptálhatja lakóterületét az adott alkalomhoz.

Lásd a termékeket

EGLO Day & Night izzók

Biztonság és kényelem kevés pénzért. Ennek a világítónak van nappali és éjszakai érzékelője, és sötétben, vagy fényben kapcsol ki. Az E27 aljzatnak köszönhetően a lámpa könnyen cserélhető a meglévő lámpákban. Átlagos villamosenergia-ára 0,16 EUR / KWh és átlagos fénytartam 8 óra / nap, a költségek évi 5 EUR-t tesznek ki.

Lásd a termékeket

EGLO step dimming izzók

A fényerőszabályzó technológia be van építve a lámpába. A lépcsőzetes fényszóróink meglévő kapcsolókkal tompíthatók - legyen az fal, kábel, ház vagy lábkapcsoló. 3 másodpercen belül történő be- és kikapcsolással 3 különböző fényerő érhető el: 100%, 50% és 25%.

Lásd a termékeket

Csökkenő sorrendbe
Megtekintés Rács Lista

1-40/61 termék

Oldal
oldalanként
Csökkenő sorrendbe
Megtekintés Rács Lista

1-40/61 termék

Oldal
oldalanként
SMART izzók: A SMART izzók kategória az intelligens világításra specializálódott termékeket kínálja. Ez a következő generációs világítás a technológia előrehaladásával lehetővé teszi, hogy okosgazdálkodást alkalmazzunk a világítás terén. Ezek a termékek lehetővé teszik számunkra, hogy különböző világítási beállításokat programozzunk, távolról irányítsuk őket és energiatakarékos megoldásokat alkalmazzunk. Miért érdemes ilyen termékeket választani? Az intelligens izzók nemcsak a kényelmet növelik, hanem elősegítik az energiahatékony világítást is. Beállíthatjuk például az automatikus ki- és bekapcsolást időzítővel, vagy akár a mozgásérzékelős funkció segítségével. Emellett a színhőmérséklet és a fényerőzés is szabályozható, így lehetőségünk nyílik a hangulatváltásra is. A SMART izzók emellett kompatibilisek okos otthon rendszerekkel, ami még szélesebb körű vezérlést tesz lehetővé. Mire érdemes figyelni, amikor az ilyen termékek közül választunk? Először is, fontos, hogy előzetesen megtervezzük, milyen funkciókat szeretnénk elérni a világítással. Szükségünk lesz-e például hangulatvilágításra vagy éppen mozgásérzékelésre. Emellett fontos ellenőrizni a termék kompatibilitását az otthoni okos rendszerünkkel és győződjünk meg róla, hogy támogatja-e a kívánt vezérlési lehetőségeket. Válasszunk olyan SMART izzókat, amelyek energiatakarékosak és hosszú élettartammal rendelkeznek. A rendelkezésre álló megvilágítási stílusok közé tartoznak például a hidegfehér vagy melegfehér fényű izzók, valamint a több színű változatok, amelyek lehetővé teszik a színek változtatását a különböző hangulatú világítás érdekében. Válassz SMART izzókat az otthonodban vagy irodádban, és tapasztald meg a modern világítás előnyeit!