Nem kell csak szavainkban bíznia. 👋 Nézze meg, mit mondanak rólunk a Google-nál a kedves ügyfeleink! 🌟 A véleménye és értékelése nagyon fontos számunkra. 💬💜

Centrum Światła Handel i Projektowanie Kft.

Tartakowa 15/21, 42-202 Częstochowa, Lengyelország

4,8

Még a legigényesebb ügyfeleknek is eladunk 😊🌟.

Ellenőrizze értékeléseinket az eBay-en - kiválóak! 🏆💬 Büszkék vagyunk arra, hogy minőségünk és ügyfélszolgálatunk a legmagasabb szinten van. Termékeink a legmagasabb szabványoknak felelnek meg, és ügyfeleink elégedettsége a legfontosabb számunkra.

SZÁLLÍTÁS MINDÖSSZE 999 FT-ÉRT

a legtöbb rendelés esetén 63 500 Ft felett.

A BIZTONSÁGOS SZÁLLÍTÁS GARANCIÁJA

vagy 100% -os pénzvisszafizetési garancia.

INGYENES VISSZAKÜLDÉS

Minden rendelésre, függetlenül az ártól.

SMART izzók

SMART izzók
Csökkenő sorrendbe

1-28/52 termék

Oldal
oldalanként
Csökkenő sorrendbe

1-28/52 termék

Oldal
oldalanként
SMART izzók: A SMART izzók kategória az intelligens világításra specializálódott termékeket kínálja. Ez a következő generációs világítás a technológia előrehaladásával lehetővé teszi, hogy okosgazdálkodást alkalmazzunk a világítás terén. Ezek a termékek lehetővé teszik számunkra, hogy különböző világítási beállításokat programozzunk, távolról irányítsuk őket és energiatakarékos megoldásokat alkalmazzunk. Miért érdemes ilyen termékeket választani? Az intelligens izzók nemcsak a kényelmet növelik, hanem elősegítik az energiahatékony világítást is. Beállíthatjuk például az automatikus ki- és bekapcsolást időzítővel, vagy akár a mozgásérzékelős funkció segítségével. Emellett a színhőmérséklet és a fényerőzés is szabályozható, így lehetőségünk nyílik a hangulatváltásra is. A SMART izzók emellett kompatibilisek okos otthon rendszerekkel, ami még szélesebb körű vezérlést tesz lehetővé. Mire érdemes figyelni, amikor az ilyen termékek közül választunk? Először is, fontos, hogy előzetesen megtervezzük, milyen funkciókat szeretnénk elérni a világítással. Szükségünk lesz-e például hangulatvilágításra vagy éppen mozgásérzékelésre. Emellett fontos ellenőrizni a termék kompatibilitását az otthoni okos rendszerünkkel és győződjünk meg róla, hogy támogatja-e a kívánt vezérlési lehetőségeket. Válasszunk olyan SMART izzókat, amelyek energiatakarékosak és hosszú élettartammal rendelkeznek. A rendelkezésre álló megvilágítási stílusok közé tartoznak például a hidegfehér vagy melegfehér fényű izzók, valamint a több színű változatok, amelyek lehetővé teszik a színek változtatását a különböző hangulatú világítás érdekében. Válassz SMART izzókat az otthonodban vagy irodádban, és tapasztald meg a modern világítás előnyeit!