Centrum Światła Sp. z o.o. Sp. K
Tartakowa 15/21, 42-202 Częstochowa, Polska
4,8

SMART izzók

SMART izzók

EGLO Connect izzók

Alap felhasználó:: Az EGLO connect távirányítót az EGLO csatlakozó lámpákkal / lámpákkal együtt használja. Ez lehetővé teszi a fényerő, a szín és a hangulat beállítását. Ezek a funkciók praktikusak, könnyen kezelhetők és megfelelnek mindennapi igényeinek.

Haladó felhasználó:: Az alkalmazást használja, és kibővíti alkalmazási körét: Egyesítse a lakóterületeket csoportokba annak érdekében, hogy gyorsan és kényelmesen irányítsák a lámpákat és más eszközöket. Fokozza a film este élményét a megfelelő világítási forgatókönyv segítségével.

Teljesítmény felhasználói:: Az EGLO connect és a PLUG PLUS teljes potenciálját kihasználja. Távol az otthoni irányítástól a WLAN-ba való integráción keresztül, hangvezérléssel történő vezérlés az Amazon Echo és a Google Home segítségével, nappali és éjszakai funkció, beleértve az öntözés felismerését és még sok más - a fény jövője otthonában.

Lásd a termékeket

EGLO Access izzók

A fény befolyásolja életünket és tevékenységeinket. Például a fényes, semleges fehér fény koncentrációt igényel, míg a meleg, tompított fény kényelmet nyújt. Igényeitől vagy hangulatától függően az EGLO Access lámpát külön-külön beállíthatja. 

Lásd a termékeket

EGLO RGB-W Infrared izzók

Az EGLO színválaszték számos fényt és megvilágítót kínál Önnek, amelyek lehetővé teszik, hogy a megvilágítási hangulatot a mellékelt távirányítóval személyes igényeihez igazítsa. A tompítható, meleg fehér fény, a 16 különböző szín és a négy előre beállított program segítségével könnyedén adaptálhatja lakóterületét az adott alkalomhoz.

Lásd a termékeket

EGLO Day & Night izzók

Biztonság és kényelem kevés pénzért. Ennek a világítónak van nappali és éjszakai érzékelője, és sötétben, vagy fényben kapcsol ki. Az E27 aljzatnak köszönhetően a lámpa könnyen cserélhető a meglévő lámpákban. Átlagos villamosenergia-ára 0,16 EUR / KWh és átlagos fénytartam 8 óra / nap, a költségek évi 5 EUR-t tesznek ki.

Lásd a termékeket

EGLO step dimming izzók

A fényerőszabályzó technológia be van építve a lámpába. A lépcsőzetes fényszóróink meglévő kapcsolókkal tompíthatók - legyen az fal, kábel, ház vagy lábkapcsoló. 3 másodpercen belül történő be- és kikapcsolással 3 különböző fényerő érhető el: 100%, 50% és 25%.

Lásd a termékeket

Csökkenő sorrendbe
Megtekintés Rács Lista

31 termékek

oldalanként
Csökkenő sorrendbe
Megtekintés Rács Lista

31 termékek

oldalanként