Nem kell csak szavainkban bíznia. 👋 Nézze meg, mit mondanak rólunk a Google-nál a kedves ügyfeleink! 🌟 A véleménye és értékelése nagyon fontos számunkra. 💬💜

Centrum Światła Handel i Projektowanie Kft.

Tartakowa 15/21, 42-202 Częstochowa, Lengyelország

4,8

Még a legigényesebb ügyfeleknek is eladunk 😊🌟.

Ellenőrizze értékeléseinket az eBay-en - kiválóak! 🏆💬 Büszkék vagyunk arra, hogy minőségünk és ügyfélszolgálatunk a legmagasabb szinten van. Termékeink a legmagasabb szabványoknak felelnek meg, és ügyfeleink elégedettsége a legfontosabb számunkra.

SZÁLLÍTÁS MINDÖSSZE 999 FT-ÉRT

a legtöbb rendelés esetén 63 500 Ft felett.

A BIZTONSÁGOS SZÁLLÍTÁS GARANCIÁJA

vagy 100% -os pénzvisszafizetési garancia.

INGYENES VISSZAKÜLDÉS

Minden rendelésre, függetlenül az ártól.

EGLO Day & Night izzók

EGLO Day & Night izzók
Csökkenő sorrendbe

3 termékek

oldalanként
 1. 24H
  -14%
  AZ AJÁNLAT 2024.05.31-IG ÉRVÉNYES.
 2. 24H
  -14%
  AZ AJÁNLAT 2024.05.31-IG ÉRVÉNYES.
 3. -14%
  AZ AJÁNLAT 2024.05.31-IG ÉRVÉNYES.
Csökkenő sorrendbe

3 termékek

oldalanként
Az EGLO Day & Night izzók egy különleges termékkategóriát képviselnek az otthoni világítási megoldások terén. Ezek az izzók nem csupán a megfelelő fényt biztosítják a nappali és éjszakai órákban, hanem különleges funkcióikkal is rendelkeznek. Az EGLO Day & Night izzók kiválóan alkalmazkodnak a napszakhoz és a környezeti fényviszonyokhoz. Ezzel az intelligens rendszerrel a világítás mértéke és hangulata könnyedén beállítható az adott időponthoz és hangulathoz. A nappali órákban a kellemes, természetes fényre van szükségünk, míg az esti órákban a meghitt hangulatot teremtő világításra van szükségünk. Az EGLO Day & Night izzók két különálló funkciót biztosítanak, amelyek között könnyedén választhatunk. Az EGLO Day & Night izzók kiváló minőségű termékek, amelyek hosszú élettartammal és energiatakarékossággal rendelkeznek. A megbízható működésüknek köszönhetően hosszú távú befektetést jelentenek, és jelentősen csökkentik a villanyszámlát. Ezek az izzók könnyen telepíthetők és használhatók, így ideális választás otthonunkba. Az EGLO Day & Night izzók különböző stílusú világítást kínálnak a vásárlóknak. Kiválaszthatjuk a modern, minimalista stílustól kezdve a hagyományos és elegáns dizájnokig. Fontos figyelembe vennünk a szoba méretét és belső terek kialakításának stílusát, hogy megfelelően válasszuk ki a termékeinket. Válassza az EGLO Day & Night izzókat, és élvezze a minőségi világítást, amely tökéletesen alkalmazkodik a napszakhoz és a hangulatához. Készítse otthonát különlegessé ezekkel a fejlett világítási megoldásokkal, és élvezze a kellemes hangulatot és energiatakarékosságot, amit ezek a termékek kínálnak.