Nasza firma aktywnie prowadzi sprzedaż na 2 różnych kontach w serwisie allegro.pl. Sprawdź jak każde konto oceniają nasi klienci:

 

a_sliwinska

centrumled

Globálisan is eladunk, még a legigényesebb ügyfelek számára is. Nézze meg minősítéseinket az ebay.de oldalon:

HG-lamps

Minősítéseink a Google-on

EGLO Connect izzók

Alap felhasználó: Az EGLO connect távirányítót az EGLO csatlakozó lámpákkal / lámpákkal együtt használja. Ez lehetővé teszi a fényerő, a szín és a hangulat beállítását. Ezek a funkciók praktikusak, könnyen kezelhetők és megfelelnek mindennapi igényeinek.

Haladó felhasználó: Az alkalmazást használja, és kibővíti alkalmazási körét: Egyesítse a lakóterületeket csoportokba annak érdekében, hogy gyorsan és kényelmesen irányítsák a lámpákat és más eszközöket. Fokozza a film este élményét a megfelelő világítási forgatókönyv segítségével.

Teljesítmény felhasználó: Az EGLO connect és a PLUG PLUS teljes potenciálját kihasználja. Távol az otthoni irányítástól a WLAN-ba való integráción keresztül, hangvezérléssel történő vezérlés az Amazon Echo és a Google Home segítségével, nappali és éjszakai funkció, beleértve az öntözés felismerését és még sok más - a fény jövője otthonában.

Rács Lista

Csökkenő irány beállítása

15 Termék

Rács Lista

Csökkenő irány beállítása

15 Termék