Feiss-PAULSON-FE-PAULSON-W4-ELSFE/PAULSON/W4

Feiss PAULSON FE-PAULSON-W4 falikar 4x3,5W/G9 320lm 3000K

Feiss-PAULSON-FE-PAULSON2-ELSFE/PAULSON2

Feiss PAULSON FE-PAULSON2 falikar 2x3,5W/G9 320lm 3000K

Feiss PAULSON FE-PAULSON1 falikar 3,5W/G9 320lm 3000K

Az: Feiss | SKU#: FE-PAULSON1
UwagiIngyenes szállítás
UwagiAE. Az ideiglenes promóció által lefedett termék. Kizárták az egyéb engedményes tevékenységekből.
Lista ár 92 552 Ft Akciós ár 80 520 Ft
WysyłkaSzállítási idő: 3-10 munkanapon belül.
SprzedaneEddig eladva: 12 db

INGYENES SZÁLLÍTÁS

70 000 Ft feletti megrendelések esetén.

100% BIZTONSÁGOS SZÁLLÍTÁS

Vagy a pénz visszafizetése garantált.

SZAKMAI TÁMOGATÁS

Csevegjen velünk.

Klasszikus stílusú lámpa

A klasszikus formák a lámpa, hogy a lámpa ideálisan alkalmas klasszikus terek. Az időtlen kialakítás lehetővé teszi számunkra, hogy sok évig élvezhessük ezt a lámpát anélkül, hogy cserélnünk kellene.

A terméket belső használatra szánják.

A termék belső használatra szánt, és mi nem javasoljuk a használatát kívül. Az anyagok úgy készült, tökéletes beltéri használatra, de a kültéri használatra lehet, hogy nem lesz elegendő.

LED forrásokkal működik

A lámpatest és a LED források együttműködése garantálja az alacsony számlákat. A lámpatestben lévő LED-izzók használatának köszönhetően nagyon alacsony áramfogyasztással megkapjuk a szükséges fényáramot. A LED fényforrások is sokkal ellenállóbbak az időjárási viszonyokkal szemben, mint a hagyományos fényforrások. A termék alatt megtalálja a lámpatest ajánlott LED-es fényforrásait.

Lámpatest 3000K fény színe

A fény színét Kelvinben mérik. Minél magasabb a színhőmérséklet, annál kékebb a fény. Az alábbi színskála a különböző fényszíneket mutatja, amelyek jelzik a lámpatest fényének színét.

bulb

A termék fényforrást tartalmaz

Mivel a lámpatest tartalmaz egy fényforrást, nem kell aggódnia, hogy melyik izzót használja. A lámpatestet csak fel kell szerelni, csatlakoztatni az áramforráshoz, és ragyogni fog.

Cserélhető fényforrás

A lámpa cserélhető fényforrással rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy sérülése után újakkal cserélhetjük ki őket, anélkül, hogy a lámpatestet el kellene dobni (még akkor is, ha a fényforrás egy integrált LED-modul). A termékhez kapható megfelelő, hagyományos LED izzók. Ha a lámpatesthez integrált LED-forrás szükséges, akkor cserélje ki a gyártó által ajánlott forrásra - segítünk kiválasztásában, kérjük lépjen kapcsolatba velünk.

IP44 védelmi osztály

IP44 védelmi osztályú lámpatest (por- és egyéb szilárd anyagokkal szembeni ellenállás 4, vízállóság 4 8-fokos skálán). A lámpa fokozott védelmet nyújt a por és a víz ellen. Tökéletes fürdőszobákhoz. Amíg rendeltetése külső (lásd a "Cél" részt), kerti lámpaként is tökéletes lesz. 

További információ
Gyártó Feiss
Lámpa vezetéknevek PAULSON
Gyártói index FE-PAULSON1
Czy promocja Nem 
Stílus Klasszikus lámpák
Cél Beltéri lámpák
EAN 5024005326014
Energiaosztály A++ - A
Működik a LED-del Tak
Termék színe Króm
Termék anyag Acél, Üveg
Színhőmérséklet Meleg fehér 3000K
A fényforrások száma 1
Nyél G9
Teljesítmény 1x3,5W/G9
Fényforrás Mellékelt
Cserélhető a fényforrás? Így
Fényáram (lm) 320lm
Bemeneti feszültség 230V
Szorító osztály IP44
Magasság [cm] 38,1
Szélesség [cm] 12,1
Write Your Own Review
Csak regisztrált felhasználók adhatnak le véleményt. Kérem jelentkezzen be, vagy regisztráljon

Miért biztonságos a szállítás?

A termék sajátosságaira való tekintettel a megrendelések csak és kizárólag a UPS, GLS és DPD futárszolgálatok közbenjárásával kerülnek lebonyolításra. Nagyon nagy hangsúlyt fektetünk az általunk kiküldött termékek megfelelő csomagolására. Mindegyik üvegalkatrész külön buborékfóliával van levédve. A lámpa elemeit úgy helyezzük be a dobozba, hogy ne érjenek egymáshoz. Az üres teret kitöltővel töltjük fel.

A piacon nem megszokott módon mi biztonságos szállítást vagy pénzvisszafizetést garantálunk. Tudjuk, hogy nem mindig van lehetőséged ellenőrizni a csomagot a futár jelenlétében, ezért az esetleges mechanikus sérülések bejelentésére 3 napod van a csomag átvételétől számítva. Ha bármelyik alaktrész sérült, regisztráld a reklamációt itt, mi pedig újraküldjük a hibátlan alaktrészt vagy kicseréljük a terméket egy újra.

Szállítási költségek

UPS vagy DPD futár Rendeljen akár 70 000 Ft-ig Rendeljen meg több mint 70 000 Ft-ot
Átutalás / Hitelkártya / Paypal 2300 Ft 0 Ft

A megvásárolt termékek számától függetlennül a szállításért csak egyszer fizet. A kosár megnyitása és az irányítószám megadása után megtekintheti a szállítási költséget.

Visszaküldés és csere

A cégünknél megvásárolt terméket a csomag kézbesítésétől számított 14 naptári napon belül visszaküldheti vagy kicserélheti. Ha szeretné a megvásárolt terméket visszaküldeni vagy kicserélni, kérjük, itt regisztrálja visszaküldési kérelmét. Miután alkalmazottunk jóváhagyja a visszaküldést, elküldjük a szükséges dokumentumokat, melyeket a csomaghoz kell mellékelni. A csomagot DPD vagy UPS futár veszi át. A kézbesítés előestéjén a futárnak fel kell vennie a kapcsolatot.

Az összeget 7 munkanapon belül térítjük vissza arra a számlára, amelyről a fizetés megtörtént. A visszaküldött vagy kicserélt termék nem viselheti használat jeleit és alkalmasnak kell lennie az ismételt értékesítésre. Kérjük, helyezze a visszaküldési formanyomtatványt a csomagba és a terméket az eredeti csomagolásban küldje vissza.

Reklamáció

Az általunk kínált termékek gyártói garanciával vannak ellátva. Ha szeretne reklamációt benyújtani, itt teheti meg. Nem reklamálható olyan termék, mely a nem rendeltetésszerű használatból vagy beszerelésből eredő mechanikus sérüléssel rendelkezik, hajlított üveg esetén nem reklamálhatók a levegőbuborékok, melyek az üveg gyártási folyamata során jönnek létre, valamint a fa lámpák színárnyalatainak eltérése, mely a fa korával áll szoros összefüggésben.

PAULSON FE-PAULSON1 Feiss a gyártó hivatalos forgalmazójától. Nagy kedvezmények.