Centrum Światła Sp. z o.o. Sp. K
Tartakowa 15/21, 42-202 Częstochowa, Polska
4,8
Garden Lights-SIRIUS-4039601-PLD4039601

Garden Lights SIRIUS 4039601 talajba építhető lámpa 1X1W/GU5,3/MODUL6LED

Garden Lights-KOLOSSOS-3544461-PLD3544461

Garden Lights KOLOSSOS 3544461 kültéri álló lámpa 1x2W/GU5,3/MR16

Garden Lights LEDA 4040601 talajba építhető lámpa 1X1W/GU5,3/MODUL6LED
Az: Garden Lights | SKU#: 4040601
WyprzedazA terméknek külön akciós ára van. Nem vesz részt további kedvezményes kampányokban
Lista ár 24 968 Ft Akciós ár 19 974 Ft
DostępnośćElérhetőség: 3 db
WysyłkaSzállítási idő: 24h
SprzedaneEddig eladva: 40 db

INGYENES SZÁLLÍTÁS

99 000 Ft feletti megrendelések esetén.

100% BIZTONSÁGOS SZÁLLÍTÁS

Vagy a pénz visszafizetése garantált.

SZAKMAI TÁMOGATÁS

Csevegjen velünk.

Modern stílusú lámpatest

A lámpatest tökéletes a modern és a modern terekben. A lámpa alakja hangsúlyozni fogja az egyes terek egyedi jellegét. A lámpa fantasztikusan keveredik más modern kiegészítőkkel.

A terméket külső használatra szánják.

A lámpát a tartósság és a légköri jelenségekkel szembeni ellenállás jellemzi. A lámpa tökéletesen megvilágítja terasz, kert, erkély, menedék, behajtás, útvonal vagy bármely egyéb helyiség kívülről.

LED forrásokkal működik

A lámpatest és a LED források együttműködése garantálja az alacsony számlákat. A lámpatestben lévő LED-izzók használatának köszönhetően nagyon alacsony áramfogyasztással megkapjuk a szükséges fényáramot. A LED fényforrások is sokkal ellenállóbbak az időjárási viszonyokkal szemben, mint a hagyományos fényforrások. A termék alatt megtalálja a lámpatest ajánlott LED-es fényforrásait.

bulb

LED fényforrás tartozék

Kétségtelen, hogy a lámpatest előnye, hogy tartalmaz egy LED-es fényforrást. Nem kell azon gondolkodni, hogy milyen izzót használjon. Csak csavarja be az izzót, dugja be a lámpát, és működni fog.

Cserélhető fényforrás

A lámpa cserélhető fényforrással rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy sérülése után újakkal cserélhetjük ki őket, anélkül, hogy a lámpatestet el kellene dobni (még akkor is, ha a fényforrás egy integrált LED-modul). A termékhez kapható megfelelő, hagyományos LED izzók. Ha a lámpatesthez integrált LED-forrás szükséges, akkor cserélje ki a gyártó által ajánlott forrásra - segítünk kiválasztásában, kérjük lépjen kapcsolatba velünk.

A terméket raktárunkból szállítjuk

Mivel a termék nagy valószínűséggel a raktárunkban található, ez nagyon gyors szállítás garanciája. Ezt a terméket 24 órán belül szállítjuk!

További információ
Gyártó Garden Lights
Lámpa vezetéknevek LEDA
Gyártói index 4040601
Termék típusa Emelet lámpák
Stílus Modern
Cél Külső
fényforrás teljesítménye 1W
Működik a LED-del Igen
Termék színe Csiszolt ezüst
Termék anyag Acél, Edzett üveg
A fényforrások száma 1
Nyél GU5,3/MODUL6LED
Teljesítmény 1X1W/GU5,3/MODUL6LED
Fényforrás LED mellékelve
Cserélhető a fényforrás? Így
Bemeneti feszültség 12V
Magasság [cm] 5,2
Szélesség [cm] 7
Komunikat wyprzedażowy A terméknek külön akciós ára van. Nem vesz részt további kedvezményes kampányokban
Write Your Own Review
Csak regisztrált felhasználók adhatnak le véleményt. Kérem jelentkezzen be, vagy regisztráljon

Miért biztonságos a szállítás?

A termék sajátosságaira való tekintettel a megrendelések csak és kizárólag a UPS, GLS és DPD futárszolgálatok közbenjárásával kerülnek lebonyolításra. Nagyon nagy hangsúlyt fektetünk az általunk kiküldött termékek megfelelő csomagolására. Mindegyik üvegalkatrész külön buborékfóliával van levédve. A lámpa elemeit úgy helyezzük be a dobozba, hogy ne érjenek egymáshoz. Az üres teret kitöltővel töltjük fel.

A piacon nem megszokott módon mi biztonságos szállítást vagy pénzvisszafizetést garantálunk. Tudjuk, hogy nem mindig van lehetőséged ellenőrizni a csomagot a futár jelenlétében, ezért az esetleges mechanikus sérülések bejelentésére 3 napod van a csomag átvételétől számítva. Ha bármelyik alaktrész sérült, regisztráld a reklamációt itt, mi pedig újraküldjük a hibátlan alaktrészt vagy kicseréljük a terméket egy újra.

Szállítási költségek

UPS vagy DPD futár Rendeljen akár 99 000 Ft-ig Rendeljen meg több mint 99 000 Ft-ot
Átutalás / Hitelkártya / Paypal 2700 Ft 0 Ft

A megvásárolt termékek számától függetlennül a szállításért csak egyszer fizet. A kosár megnyitása és az irányítószám megadása után megtekintheti a szállítási költséget.

Visszaküldés és csere

A cégünknél megvásárolt terméket a csomag kézbesítésétől számított 14 naptári napon belül visszaküldheti vagy kicserélheti. Ha szeretné a megvásárolt terméket visszaküldeni vagy kicserélni, kérjük, itt regisztrálja visszaküldési kérelmét. Miután alkalmazottunk jóváhagyja a visszaküldést, elküldjük a szükséges dokumentumokat, melyeket a csomaghoz kell mellékelni. A csomagot DPD vagy UPS futár veszi át. A kézbesítés előestéjén a futárnak fel kell vennie a kapcsolatot.

Az összeget 7 munkanapon belül térítjük vissza arra a számlára, amelyről a fizetés megtörtént. A visszaküldött vagy kicserélt termék nem viselheti használat jeleit és alkalmasnak kell lennie az ismételt értékesítésre. Kérjük, helyezze a visszaküldési formanyomtatványt a csomagba és a terméket az eredeti csomagolásban küldje vissza.

Reklamáció

Az általunk kínált termékek gyártói garanciával vannak ellátva. Ha szeretne reklamációt benyújtani, itt teheti meg. Nem reklamálható olyan termék, mely a nem rendeltetésszerű használatból vagy beszerelésből eredő mechanikus sérüléssel rendelkezik, hajlított üveg esetén nem reklamálhatók a levegőbuborékok, melyek az üveg gyártási folyamata során jönnek létre, valamint a fa lámpák színárnyalatainak eltérése, mely a fa korával áll szoros összefüggésben.

LEDA 4040601 Garden Lights a gyártó hivatalos forgalmazójától. Nagy kedvezmények.