Nem kell csak szavainkban bíznia. 👋 Nézze meg, mit mondanak rólunk a Google-nál a kedves ügyfeleink! 🌟 A véleménye és értékelése nagyon fontos számunkra. 💬💜

Centrum Światła Handel i Projektowanie Kft.

Tartakowa 15/21, 42-202 Częstochowa, Lengyelország

4,8

Még a legigényesebb ügyfeleknek is eladunk 😊🌟.

Ellenőrizze értékeléseinket az eBay-en - kiválóak! 🏆💬 Büszkék vagyunk arra, hogy minőségünk és ügyfélszolgálatunk a legmagasabb szinten van. Termékeink a legmagasabb szabványoknak felelnek meg, és ügyfeleink elégedettsége a legfontosabb számunkra.

Eglo-EGLO CONNECT-11586-EGL11586

Eglo EGLO CONNECT 11586 Villanykörte 9W 2700-6500K 806LM

Eglo-EGLO CONNECT-11671-EGL11671

Eglo EGLO CONNECT 11671 Villanykörte 5W 400LM

Eglo EGLO CONNECT 11659 Villanykörte 13W 1300LM
Az: Eglo | SKU#: 11659
Osprzęt dodatkowyÁllítható világos szín, Távirányítóval és alkalmazással tompítható
UwagiBP. Az árra további kedvezmények nem vonatkoznak
Lista ár 7 781 Ft Akciós ár 5 447 Ft
WysyłkaSzállítási idő: 5-15 munkanapon belül.
SprzedaneEddig eladva: 16 db

SZÁLLÍTÁS MINDÖSSZE 999 FT-ÉRT

a legtöbb rendelés esetén 99 000 Ft felett.

100% BIZTONSÁGOS SZÁLLÍTÁS

Vagy a pénz visszafizetése garantált.

INGYENES VISSZAKÜLDÉS

minden rendelésre, értéktől függetlenül

Okos fényforrás

Hozz létre saját világítási jeleneteket

Választhatsz bármilyen színű fényt a több mint 16 millió színű RGB palettából. Ezáltal megteremtheted a megfelelő hangulatot különböző alkalmakkor, például horrornézés, romantikus film vagy baráti vacsora közben. Hozz létre saját világítási jeleneteket és mentsd el azokat az alkalmazásban, vagy használhatod a beprogramozottakat is.

Csoportosítsd a lámpákat

Az alkalmazás segítségével csoportosíthatsz bármennyi lámpát. Így például összevonhatod a nappali, étkező, hálószoba vagy előszoba lámpáit, majd távolról vezérelheted őket bárhonnan a világon.

Hangvezérlés a Google Home és az Amazon Alexa segítségével

Alakítsd otthonod teljesen okossá. Az okos fényforrások, okos aljzatok, kapcsolók és WiFi kapuk segítségével hangvezérléssel irányíthatod otthonod összes elektromos eszközét. Csak ki kell mondani a parancsot: "Hey Google" vagy "Alexa". Kapcsold be a nappali fényt, és a fény felgyullad. Kapcsold be a nappali TV-t, és a TV bekapcsol. Kapcsold ki a TV-t, és a TV kikapcsol. A lehetőségek végtelenek.

Biztonságos otthon az időzítés segítségével

Utazás során gondoskodj otthonod biztonságáról. Hozz létre időzítést, amely be- és kikapcsolja a fényt meghatározott időpontokban, és utánozza a házban tartózkodók jelenlétét. Ezenkívül készíthetsz külön éjszakai időzítést is, ahol beállíthatod a fény erősségét és kiválaszthatod a szobákat, így a kisebb házilakók biztonságosan közlekedhetnek éjszaka.

bulb

A termék nem tartalmaz fényforrást

Mivel a lámpa nem tartalmaz fényforrást, gyakorlatilag bármilyen izzót használhatsz, amely kompatibilis a lámpa foglalatával. Ez különösen fontos olyan lámpáknál, amelyek sötét helyeken fognak világítani, és erős fényáram szükséges.

További információ
Gyártó Eglo
Lámpa vezetéknevek EGLO CONNECT
Gyártói index 11659
Termék típusa Izzók LED
EAN 9002759116590
Energiahatékonysági osztály G
Izzó alakja Labda
Az üveg az izzóban Tejcsarnok
fényforrás teljesítménye 13W
Termék anyag Műanyag
Színhőmérséklet SMART RGB
Nyél E27
Teljesítmény 13W
Tartósság (óra) 25.000h
Fényforrás Nem tartalmaz
Fényáram (lm) 1300LM
Bemeneti feszültség 230V
Magasság [cm] 13,6
Szélesség [cm] 9,5
Write Your Own Review
Csak regisztrált felhasználók adhatnak le véleményt. Kérem jelentkezzen be, vagy regisztráljon

Miért biztonságos a szállítás?

A termék sajátosságaira való tekintettel a megrendelések csak és kizárólag a UPS, GLS és DPD futárszolgálatok közbenjárásával kerülnek lebonyolításra. Nagyon nagy hangsúlyt fektetünk az általunk kiküldött termékek megfelelő csomagolására. Mindegyik üvegalkatrész külön buborékfóliával van levédve. A lámpa elemeit úgy helyezzük be a dobozba, hogy ne érjenek egymáshoz. Az üres teret kitöltővel töltjük fel.

A piacon nem megszokott módon mi biztonságos szállítást vagy pénzvisszafizetést garantálunk. Tudjuk, hogy nem mindig van lehetőséged ellenőrizni a csomagot a futár jelenlétében, ezért az esetleges mechanikus sérülések bejelentésére 3 napod van a csomag átvételétől számítva. Ha bármelyik alaktrész sérült, regisztráld a reklamációt itt, mi pedig újraküldjük a hibátlan alaktrészt vagy kicseréljük a terméket egy újra.

Szállítási költségek

DPD futár Rendeljen akár 99 000 Ft-ig Rendeljen meg több mint 99 000 Ft-ot
Átutalás / Hitelkártya / Paypal 2799 Ft 999 Ft

A megvásárolt termékek számától függetlennül a szállításért csak egyszer fizet. A kosár megnyitása és az irányítószám megadása után megtekintheti a szállítási költséget.

Visszaküldés és csere

A cégünknél megvásárolt terméket a csomag kézbesítésétől számított 14 naptári napon belül visszaküldheti vagy kicserélheti. Ha szeretné a megvásárolt terméket visszaküldeni vagy kicserélni, kérjük, itt regisztrálja visszaküldési kérelmét. Miután alkalmazottunk jóváhagyja a visszaküldést, elküldjük a szükséges dokumentumokat, melyeket a csomaghoz kell mellékelni. A csomagot DPD vagy UPS futár veszi át. A kézbesítés előestéjén a futárnak fel kell vennie a kapcsolatot.

Az összeget 7 munkanapon belül térítjük vissza arra a számlára, amelyről a fizetés megtörtént. A visszaküldött vagy kicserélt termék nem viselheti használat jeleit és alkalmasnak kell lennie az ismételt értékesítésre. Kérjük, helyezze a visszaküldési formanyomtatványt a csomagba és a terméket az eredeti csomagolásban küldje vissza.

Reklamáció

Az általunk kínált termékek gyártói garanciával vannak ellátva. Ha szeretne reklamációt benyújtani, itt teheti meg. Nem reklamálható olyan termék, mely a nem rendeltetésszerű használatból vagy beszerelésből eredő mechanikus sérüléssel rendelkezik, hajlított üveg esetén nem reklamálhatók a levegőbuborékok, melyek az üveg gyártási folyamata során jönnek létre, valamint a fa lámpák színárnyalatainak eltérése, mely a fa korával áll szoros összefüggésben.

EGLO CONNECT 11659 Eglo a gyártó hivatalos forgalmazójától. Nagy kedvezmények.