Nem kell csak szavainkban bíznia. 👋 Nézze meg, mit mondanak rólunk a Google-nál a kedves ügyfeleink! 🌟 A véleménye és értékelése nagyon fontos számunkra. 💬💜

Centrum Światła Handel i Projektowanie Kft.

Tartakowa 15/21, 42-202 Częstochowa, Lengyelország

4,8

Még a legigényesebb ügyfeleknek is eladunk 😊🌟.

Ellenőrizze értékeléseinket az eBay-en - kiválóak! 🏆💬 Büszkék vagyunk arra, hogy minőségünk és ügyfélszolgálatunk a legmagasabb szinten van. Termékeink a legmagasabb szabványoknak felelnek meg, és ügyfeleink elégedettsége a legfontosabb számunkra.

Hol találok véleményeket a cégéről?

A cégünkkel kapcsolatos véleményeket többféle platformon találhatod meg, amelyek lehetőséget biztosítanak ügyfeleinknek arra, hogy megosszák tapasztalataikat termékeinkkel és szolgáltatásainkkal kapcsolatban. Fő célunk az, hogy elégedettséget nyújtsunk a tranzakció során, ezért mindent elkövetünk annak érdekében, hogy elégedett legyél.

Üdvözölünk a vélemények elolvasására az alábbi platformokon:

  1. Google Maps: A Google Maps-en megtalálhatók az ügyfeleink véleményei és értékelései. Miután meglátogattad a Google Maps profilunkat, elolvashatod, mit mondanak mások termékeinkről és szolgáltatásainkról.

  2. Ceneo: A Ceneo egy népszerű lengyel internetes platform, amely véleményeket, értékeléseket és árakat gyűjt, valamint összehasonlítja az interneten elérhető termékeket és szolgáltatásokat. Ez az egyik legfontosabb és leggyakrabban használt webhely, ahol az ügyfelek megoszthatják vásárlási élményeiket és információkat szerezhetnek a termékekről és szolgáltatásokról a vásárlás előtt.

Megbecsüljük a véleményedet, és készen állunk reagálni minden olyan problémára, amely felmerülhet a rendelés teljesítése során. Az a jelszavunk: "Egy vállalat megbízhatóságát nem azon méri, milyen gyorsan teljesítette a rendelésed, hanem hogy hogyan kezeli az esetleges problémákat a teljesítés során."

Köszönjük, hogy választottál minket, és arra buzdítunk, hogy hagyj véleményt a tranzakció után. A véleményed számunkra rendkívül fontos, mivel segít abban, hogy folyamatosan fejlesszük szolgáltatásainkat és termékeinket, hogy még jobban megfeleljünk az elvárásaidnak.

Kategóriák: Ügyfélszolgálat