Nem kell csak szavainkban bíznia. 👋 Nézze meg, mit mondanak rólunk a Google-nál a kedves ügyfeleink! 🌟 A véleménye és értékelése nagyon fontos számunkra. 💬💜

Centrum Światła Handel i Projektowanie Kft.

Tartakowa 15/21, 42-202 Częstochowa, Lengyelország

4,8

Még a legigényesebb ügyfeleknek is eladunk 😊🌟.

Ellenőrizze értékeléseinket az eBay-en - kiválóak! 🏆💬 Büszkék vagyunk arra, hogy minőségünk és ügyfélszolgálatunk a legmagasabb szinten van. Termékeink a legmagasabb szabványoknak felelnek meg, és ügyfeleink elégedettsége a legfontosabb számunkra.

Biztonságos a szállítás?

Termékeink jellege

Termékeink, főként lámpáink sajátos jellegükből adódóan kizárólag futárszolgáltatással szállítjuk ki. Fontos számunkra, hogy minden termék hibátlan állapotban érkezzen meg vásárlóinkhoz, ezért különösen nagy hangsúlyt fektetünk a csomagolási folyamatra és biztosítjuk, hogy megfelelően védve legyenek a szállítás során bekövetkező esetleges sérülésektől.

Károk szállítási politikája

Cégünk teljes mértékben elkötelezett a vásárlói elégedettség biztosításában. Ezért, ha a mi gondoskodásunk ellenére a termék sérülést szenved a szállítás során, készek vagyunk azonnal megfelelő intézkedéseket tenni a probléma megoldása érdekében. Nem kérjük a csomag ellenőrzését a futárnál, hogy megkönnyítsük a sérülés jelentési folyamatát.

A vásárlónak 2 nap áll rendelkezésére a szállítás utáni bármilyen kár vagy rendelési probléma bejelentésére. Egy ilyen bejelentést követően két lehetőség közül választhat:

  1. Termék csere: Ha a termék elérhető, kicseréljük a sérült részt vagy terméket egy újra, további költségek nélkül a vásárlónak.
  2. Sérült elemek kiszállítása: Ha a vásárló inkább ezt választja, szállítjuk azokat a szükséges alkatrészeket vagy elemeket, amelyek sérültek a szállítás során, hogy lehetővé tegyük a vásárló számára azok cseréjét vagy javítását.

Célunk a teljes vásárlói elégedettség biztosítása és a szállítás során keletkezett terméksérülésekkel kapcsolatos problémák gyors megoldása.

A sérülési esetek bejelentése a itt elérhető űrlap segítségével történik.

Kategóriák: Kiszállítás és szállítás