Centrum Światła Sp. z o.o. Sp. K
Tartakowa 15/21, 42-202 Częstochowa, Polska
4,8
Milyen panaszeljárások vannak, és hogyan jelenthetem be azokat?

Reklamációs eljárásunk lehetővé teszi, hogy ügyfeleink számára kényelmesen megoldhassák a termékekkel kapcsolatos esetleges problémáikat. Íme, hogyan lehet reklamálni, és milyen lépéseket kell követni:

  1. Reklamáció regisztrálása: A reklamáció regisztrálásához használhatod a mi honlapunkon elérhető űrlapot. Töltse ki az űrlapot, megadva az szükséges információkat, mint például a rendelésszám, a probléma leírása, és esetleges mellékletek, például a károsodás képei.

  2. Reklamáció értékelése: A reklamáció regisztrálását követően az ügyintéző osztályunk jóváhagyja és megkezdi értékelését. Ez azt jelenti, hogy csapatunk megvizsgálja a bejelentett problémákat, és eldönti, mi a legoptimálisabb módja a reklamáció kezelésének.

  3. Reklamáció megoldása: A reklamáció értékelését követően csapatunk megfelelő lépéseket tesz. A megoldás tartalmazhatja:

    • Cserét az új termékre: Ha a termék hibás vagy sérült, és a csere lehetséges, küldünk Önnek egy új terméket. A régi terméket a futárszolgálat visszaszállítja.

    • Sérült elem pótlása: Ha a reklamáció csak a termék egy bizonyos részét érinti, elküldjük Önnek ezt az alkatrészt cserének.

    • Pénzvisszatérítés: Ha nem vagyunk képesek új terméket vagy pótalkatrészt szállítani, pénzvisszatérítést kínálhatunk a reklamált termékre.

Célunk, hogy a reklamációt igazságos és ügyfél számára kielégítő módon oldjuk meg. Az összes döntésünket a reklamációs és garanciális politikánk szerint hozzuk meg. A reklamációs osztály mindent megtesz azért, hogy a reklamációs folyamat gördülékenyen menjen, és az ügyfél elégedett legyen a megoldással.

Ha bármilyen kérdésed van a reklamációs folyamat vagy további információk kapcsán, kérjük, lépj kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal. Itt vagyunk, hogy segítsünk és megoldjuk az esetleges problémákat, amelyekkel találkozhatsz.

Kategóriák: Ügyfélszolgálat