Nem kell csak szavainkban bíznia. 👋 Nézze meg, mit mondanak rólunk a Google-nál a kedves ügyfeleink! 🌟 A véleménye és értékelése nagyon fontos számunkra. 💬💜

Centrum Światła Handel i Projektowanie Kft.

Tartakowa 15/21, 42-202 Częstochowa, Lengyelország

4,8

Még a legigényesebb ügyfeleknek is eladunk 😊🌟.

Ellenőrizze értékeléseinket az eBay-en - kiválóak! 🏆💬 Büszkék vagyunk arra, hogy minőségünk és ügyfélszolgálatunk a legmagasabb szinten van. Termékeink a legmagasabb szabványoknak felelnek meg, és ügyfeleink elégedettsége a legfontosabb számunkra.

Light Prestige-Sapri-LP-1556/1W ANTR-PRGLP-1556/1W ANTR

Light Prestige Sapri LP-1556/1W ANTR Fali lámpa 2x3W/LED 4000K 400 lm IP54

Fumagalli-Fabio-FMG-FABIO-BLK-ELSFMG-FABIO-BLK

Fumagalli Fabio FMG-FABIO-BLK Fali lámpa 1x23W/E27 IP55

Fumagalli Berta FMG-BERTA-BLK Fali lámpa 1x23W/E27 IP66
Az: Fumagalli | SKU#: FMG-BERTA-BLK
Osprzęt dodatkowyVegyszerek szennyeződése ellenálló bevonat, UV-sugárzásálló, Dupla szigetelés, Nincs szükség karbantartásra, Antikorróziós bevonat
UwagiEz a termék a kedvezménytáblázat szerinti kedvezményt kapja.
21 167 Ft
DostępnośćElérhetőség: 96 db
WysyłkaSzállítási idő: 48h

SZÁLLÍTÁS MINDÖSSZE 999 FT-ÉRT

a legtöbb rendelés esetén 63 500 Ft felett.

100% BIZTONSÁGOS SZÁLLÍTÁS

Vagy a pénz visszafizetése garantált.

INGYENES VISSZAKÜLDÉS

minden rendelésre, értéktől függetlenül

Modern stílusú lámpa

Az egység kiválóan alkalmas modern és modernista terekhez. Az egység alakja kiemeli a tér egyedi karakterét. A lámpa fantasztikusan passzol más modern kiegészítőkhöz.

Termék kültéri használatra szánt.

A termék úgy van megtervezve, hogy kültéri terekben használható legyen és ellenálljon a különböző időjárási körülményeknek. Szerkezete és anyagai az változó hőmérsékletekkel, nedvességgel, UV sugárzással és egyéb külső tényezőkkel szembeni ellenállásra vannak optimalizálva, ami megbízhatóságot és hosszú távú teljesítményt biztosít nehéz külső körülmények között. Ez a termék ideális alkalmazásra kertekben, teraszokon, parkokban és más szabadtéri helyszíneken.

Együttműködik az LED-del

A burkolat LED fényforrásokkal való együttműködése alacsony számlák garantálása. Az LED izzók használatával elérhető a kívánt fényáram rendkívül alacsony energiafogyasztás mellett. Az LED fényforrások sokkal ellenállóbbak az időjárási viszonyokkal szemben és hosszabb élettartammal rendelkeznek, mint a hagyományos fényforrások. A termék alatt található ajánlott LED fényforrások.

chemici

Vegyszerálló bevonat

A bevonat olyan kialakítású, hogy ellenálljon a vegyszerek és maró anyagok hatásának, anélkül hogy károsodna. Ez fontos tulajdonság a sós víz vagy különféle permetezőszerek hatásának kitett termékek számára. Az ilyen típusú bevonat védelmet nyújt a korrózió vagy a vegyszeres bomlás ellen, hozzájárulva ezzel a anyag vagy eszköz hosszabb élettartamához és megbízhatóságához.

uv-rays

UV-álló bevonat

Az UV-álló bevonat rendkívüli tartósságot és stabilitást biztosít az UV-sugárzásnak való kitettségben. Speciális tulajdonságainak köszönhetően megvédi az anyagot a degradációtól, megakadályozza a színváltozásokat és a deformációkat akár a nagy napsugárzásnak kitett extrém körülmények között is. Az UV-állóság gondoskodik arról, hogy a termék hosszú ideig megőrzi eredeti kinézetét és tulajdonságait, anélkül hogy negatív esztétikai vagy funkcionális változásokat szenvedne el. Ez különösen fontos azoknál a termékeknél, amelyeket szabadtéri használatra terveztek, ahol az UV-sugárzás rendkívül intenzív lehet, és gyorsan elhalványulhatnak vagy károsodhatnak a anyagok. Az UV-álló bevonatnak köszönhetően a felhasználók hosszú ideig élvezhetik a termék esztétikáját és teljesítményét, anélkül hogy rendszeres karbantartásra vagy cserére lenne szükség.

double-insulation

Dupla szigetelés és növelett biztonság

A dupla szigetelés (II. Osztály) olyan tulajdonság, amely jellemez elektronikus eszközöket, és extra szigetelési réteget biztosít a felhasználó védelmére az elektromos áramütéstől. A dupla szigetelésű eszközök úgy vannak kialakítva, hogy vezető elemeiket, amelyek károsodhatnak, két szigetelőréteggel veszik körül. Ez az extra védelmi réteg megszünteti az eszköz földelésének szükségességét, és biztonságosabbá teszi a használatot, különösen szigetelési hiba esetén.

A II. Osztályú, a dupla szigetelést jelző biztonsági előírásokat a megfelelő szabályozó szervezetek határozták meg, és különböző országokban alkalmazzák. A dupla szigetelésű termékeket megfelelő jelzéssel látják el, hogy a felhasználók könnyen felismerhessék, hogy az eszköz földelés nélkül működik, és extra védelmet nyújt az elektromos áramütés elleni kockázattal szemben.

no-painting

Nincs szükség karbantartásra

Egy olyan termék, amelyet olyan bevonattal készítettek, amely nem igényel karbantartást, a tartósság és ellenállóság jellemzi az időjárási hatásokkal szemben. Ez a bevonat tökéletes állapotban marad anélkül, hogy rendszeres karbantartásra lenne szükség. Így a felhasználóknak nem kell további lépéseket tenniük, például festeni vagy tisztítani különleges anyagokkal a termék jó állapotának fenntartásához. Ez különösen praktikus azoknak a termékeknek, amelyeket szabadtéren használnak, ahol az időjárási viszonyoknak vannak kitéve. A ilyen típusú bevonattal rendelkező termékek kényelmet és időmegtakarítást nyújtanak a felhasználóknak, mivel nincs szükség rendszeres karbantartásra.

corrosion

Élettartam garancia a rozsda és a korrózió ellen

Egy olyan termék, amely teljesen korrózióálló anyagokból készült, ellenáll a rozsdának és a korróziónak még a legnehezebb körülmények között is. Ez azt jelenti, hogy a termék gyártásához használt anyagokat speciálisan kiválasztották vagy kezelték, hogy ellenállóbbak legyenek a nedvesség, a vegyszerek és az atmoszférikus hatásokkal szemben, amelyek rozsdát és degradációt okozhatnak. Az ilyen típusú termék különösen hasznos lehet magas páratartalommal rendelkező környezetekben, vízhez kapcsolódó tevékenységekben vagy akár helyeken, ahol nagy mennyiségű vegyszernek vannak kitéve. Az antikorrozív tulajdonságainak köszönhetően egy ilyen termék ellenállóbbá és hatékonyabbá válhat még extrém használati körülmények között is.

bulb

A termék nem tartalmaz fényforrást

Mivel a lámpa nem tartalmaz fényforrást, gyakorlatilag bármilyen izzót használhatsz, amely kompatibilis a lámpa foglalatával. Ez különösen fontos olyan lámpáknál, amelyek sötét helyeken fognak világítani, és erős fényáram szükséges.

Cserélhető fényforrás

A lámpa cserélhető fényforrással rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy ha meghibásodik, cserélheted azt újra anélkül, hogy meg kellene semmisítened a lámpát (még akkor is, ha a fényforrás egy beépített LED modul). Megfelelő hagyományos LED izzók a termék alatt találhatók. Ha a lámpa beépített LED modullal rendelkezik, azt ajánlott a gyártó által ajánlott fényforrással cserélni - a választásban szívesen segítünk.

IP66 védettségi osztály

IP66 védettségi osztályú kialakítás (por és más apró szilárd testek ellenállósága 6, víz ellenállósága 6 a 8 fokozatú skálán). A lámpa magasabb víz- és porállósági szinttel rendelkezik. Az IP66 védettségi osztályú kialakítások általában kültéri használatra szántak.

A termék a gyártó raktárában található

A termék állapota, a gyártó raktárában elérhető mennyiséget mutatja. A raktárkészletet rendszeresen frissítjük. Ez garantálja, hogy a megrendelés leadásakor a termék 100%-ban elérhető lesz a megadott időpontban.

További információ
Gyártó Fumagalli
Lámpa vezetéknevek Berta
Gyártói index FMG-BERTA-BLK
Termék típusa Fali lámpák
Stílus Modern
Cél Külső
EAN 8031874004773
A tompítás típusa Fényforrástól függően
fényforrás teljesítménye 23W
Védelmi osztály II
Működik a LED-del Igen
Színárnyalatok Fekete árnyalatai
Termék színe Fekete
Termék anyag Gyanta, PC
A fényforrások száma 1
Nyél E27
Teljesítmény 1x23W/E27
Fényforrás Nem tartalmaz
Cserélhető a fényforrás? Így
Bemeneti feszültség 230V
Szorító osztály IP66
Mélység 8
Magasság [cm] 27.5
Szélesség [cm] 27.5
Hossz [cm] 27.5
Write Your Own Review
Csak regisztrált felhasználók adhatnak le véleményt. Kérem jelentkezzen be, vagy regisztráljon

Miért biztonságos a szállítás?

A termék sajátosságaira való tekintettel a megrendelések csak és kizárólag a UPS, GLS és DPD futárszolgálatok közbenjárásával kerülnek lebonyolításra. Nagyon nagy hangsúlyt fektetünk az általunk kiküldött termékek megfelelő csomagolására. Mindegyik üvegalkatrész külön buborékfóliával van levédve. A lámpa elemeit úgy helyezzük be a dobozba, hogy ne érjenek egymáshoz. Az üres teret kitöltővel töltjük fel.

A piacon nem megszokott módon mi biztonságos szállítást vagy pénzvisszafizetést garantálunk. Tudjuk, hogy nem mindig van lehetőséged ellenőrizni a csomagot a futár jelenlétében, ezért az esetleges mechanikus sérülések bejelentésére 3 napod van a csomag átvételétől számítva. Ha bármelyik alaktrész sérült, regisztráld a reklamációt itt, mi pedig újraküldjük a hibátlan alaktrészt vagy kicseréljük a terméket egy újra.

Szállítási költségek

DPD futár Rendeljen akár 63 499 Ft-ig Rendeljen meg több mint 63 500 Ft-ot
Átutalás / Hitelkártya / Paypal 1900 Ft 999 Ft

Raklapos és méretes szállítmányok.

A méretes vagy raklapos termékek esetén további díjak kerülhetnek felszámításra. Az információkat arról, hogy a termék méretes-e vagy raklapon kerül kiszállításra, közvetlenül a termék részleteinél találod.

  • DPD paletta - Max a 254 000 Ft alatti rendelésekre: 33 039 Ft.
  • DPD paletta - Max a 254 000 Ft feletti rendelésekre: 6350 Ft.
  • DPD Méretes csomag: 2888 Ft.

A megvásárolt termékek számától függetlennül a szállításért csak egyszer fizet. A kosár megnyitása és az irányítószám megadása után megtekintheti a szállítási költséget.

Visszaküldés és csere

A cégünknél megvásárolt terméket a csomag kézbesítésétől számított 14 naptári napon belül visszaküldheti vagy kicserélheti. Ha szeretné a megvásárolt terméket visszaküldeni vagy kicserélni, kérjük, itt regisztrálja visszaküldési kérelmét. Miután alkalmazottunk jóváhagyja a visszaküldést, elküldjük a szükséges dokumentumokat, melyeket a csomaghoz kell mellékelni. A csomagot DPD vagy UPS futár veszi át. A kézbesítés előestéjén a futárnak fel kell vennie a kapcsolatot.

Az összeget 7 munkanapon belül térítjük vissza arra a számlára, amelyről a fizetés megtörtént. A visszaküldött vagy kicserélt termék nem viselheti használat jeleit és alkalmasnak kell lennie az ismételt értékesítésre. Kérjük, helyezze a visszaküldési formanyomtatványt a csomagba és a terméket az eredeti csomagolásban küldje vissza.

Reklamáció

Az általunk kínált termékek gyártói garanciával vannak ellátva. Ha szeretne reklamációt benyújtani, itt teheti meg. Nem reklamálható olyan termék, mely a nem rendeltetésszerű használatból vagy beszerelésből eredő mechanikus sérüléssel rendelkezik, hajlított üveg esetén nem reklamálhatók a levegőbuborékok, melyek az üveg gyártási folyamata során jönnek létre, valamint a fa lámpák színárnyalatainak eltérése, mely a fa korával áll szoros összefüggésben.

Berta FMG-BERTA-BLK Fumagalli a gyártó hivatalos forgalmazójától. Nagy kedvezmények.